Amuse bouche de parmigiana

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 4037 vizualizari

COMENTARII (9)

Bunica 1

29.08.2012, 19:20

ce bun! sa profitam de vinete cat mai sut!

alldaycooking 1

29.08.2012, 19:21

foarte bine arata!

alba_zori 1

29.08.2012, 19:23

multumesc mult,nu stiu sigur care poza sa las principala...ma ajutati?

Bya Ralu 1

29.08.2012, 19:25

cat de bine arrata!!!vreau si eu sa pap

MotanLaOale 1

29.08.2012, 20:48

Rocsi 1

29.08.2012, 21:32

Super frumos aranjat!

alba_zori 1

29.08.2012, 21:38

mersi Roxy,esti dulce si dragalasa

RuxyRux 1

29.08.2012, 22:01

Deosebit preparat!

Lau 1

30.08.2012, 13:51

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoi

la 10:20

Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv

pe 16.08 la 16:49

Creveți Saganaki – Deliciu grecesc cu sos de roșii și brânză feta

pe 16.08 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1213 puncte

Constelatialeu

1022 puncte

oanapl

1009 puncte

Retete_gustoase

850 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane reteta simpla si delicioasa din doar cateva ingrediente