eh eh... am simtit nevoia in ultimii ani sa o imbunatatesc, s-o fac mai "democratica" si nu asa de seaca. sa stii ca merge nemaipomenit si doar cu iaurt slab pe de-asupra.
mai este Oana...hai la o farfuriutza de copil adoram mancarica asta, acu' chiar daca o ador, stau mai cuminte pe langa ea ca e punti cam consistenta :p
hehe Buni, asa e... pe vremea aia puneai cum gaseai si ce aveai... eu am "democratizat-o" un pic... sa mai uitam de vremuri apuse si lipsite... limetta e parfumata si nu atat de acra ca si lamaia, ii da un parfum interesant (sau poate sunt eu mai nou pasionata de gustul limettei )
daca pastele sunt calde si pui fructele taiate feliute pe de-asupra sunt delicioase; e o combinatie mai inedita, dar merita incercata. altminteri sunt doar de decor daca nu plac. am incercat si versiunea cu iaurt "bianco" de la muller peste care am pus nectarinele/caisele taiate cubulete. gustul e demential. iaurtul asta e un pic dulce si deci merge cu combinatia din reteta.
ideea e ca eu tot experimentez pe reteta asta si de fiecare data e altfel... si e buna
multumesc mult Alina m-ai prins. in timpul liber, pentru mine, chiar scriu povesti, le desenez si le dau copiilor pe care-i prind prin preajma sa le coloreze. nu reusesc sa cresc mare )
asa simpla o facea si bunica mancarica asta...da' e irezistibila idea de a ma juca cu ingrediente care pe atunci lipseau din bucatarie ... si nu e rea defel. pana acum cel mai mult mi-a placut combinatia de taietei din astia cu iaurt combinat cu fructe proaspete. (vai de ea dieta si calorii! - da' serios ca merita "pacatul" asta macar din cand in cand)
ia te uite si noua ne facea acasa cand eram copii, niciodata nu m-am prea innebunit eu dupa ei dar retin acest fel de mancare , il primeam destul de des in loc de "ceva dulce" .