O prajitura super gustoasa!
BLAT:
Albusurile cu apa se bat spuma tare impreuna cu zaharul.Se adauga galbenusurile frecate cu ulei,la urma faina amestecata cu cacao.Se pune la copt in tava cu hartie de copt cam 40 min la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua.
CREMA:
Totul se amesteca la rece cu mixerul, in ordinea scrisa.
SIROP:
Se pun toate odata pe foc.Se lasa 1 -2 min sa fiarba apoi se raceste.
GLAZURA:
Se pun pe foc si se amesteca continuu.Cand s-a topit totul se ia de pe foc, se mai amesteca sa se omogenizeze.
Se insiropeaza prima jumatate de blat, se pune toata crema, se aseaza a 2 a jumatate de blat, se insiropeaza.
Se lasa la frigider 2-3 ore.
Glazura se face cand scoatem blatul din frigider si se toarna asa calda in centrul blatului.Daca ciocolata este buna , glazura va curge usor si acopera totul.