Am vopsit oua, cititi pasii parcursi

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 39314 vizualizari

COMENTARII (26)

mamidesara 1

06.03.2010, 20:31

multumesc, mi-ai adus aminte cat de curand vin Pastile nici mie nu mi-au prea iesit niciodata culorile obtinute natural.

Sylvia 1

01.04.2010, 12:40

Bucataras sunt excelente, nota maxima. Mai iti zic eu o metoda poate reusesc sa si pun ceva poze. Se trece oul fiert prin aracet apoi prin gris marunt si se lasa se se usuce. Dupa aceea se picteaza cu acuarele in functie de inspiratie are un aspect grunjos si vopsite sunt minunate .

Bucataras 1

01.04.2010, 14:06

wow, f tare, sa pui poza pls

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 15:47

ce bn arata, felicitari! multumim k ai pus pasii parcursi, eu habar nu aveam de vopsirea naturala, adevarul e ca doar anul trecut am vopsit pt prima oara oua, ca deh daca sunt la casa mea trebuie sa le fac si pe-astea, o sa incerc si eu sa vopsesc cu ingrediente naturale, sa vad ce-o sa iasa,
silvya poate reusesti sa pui poze sa vedem si noi

ANCA 1

01.04.2010, 20:28

yuhuuu, remember me? still alive!! noi plecam in Apuseni de Paste, am intrat sa va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi, sa petreceti frumos, cu mancaruri delicioase, of course, mai luati si cate-un colebil ca face bine

susu 1

01.04.2010, 21:01

Foarte frumoase outele. Nu am facut niciodata cu frunze dar am sa incerc.

Adinuta 1

01.04.2010, 21:50

bravo!!

nadina73 1

02.04.2010, 00:30

felicitari asa fac si eu cu ciorap si hartie,super grozav

danis 1

02.04.2010, 00:57

am vrut sa dau 5 furculite si mi-a pus 4 ,felicitariarat foarte bine

liana_geicu 1

02.04.2010, 19:18

Cele mai frumoase oua, tot asa facem si noi ouale, cu frunze - sunt mai vesele si au mare succes la copii, dar incanta si ochiul celor mari! Paste fericit! tuturor bucatarasilor alaturi de cei dragi!

flooris 1

02.04.2010, 22:22

Asta numesc eu oua traditionale,foarte frumos,natural NU TOATE CHIMICALALE DIN COMERT.Pentru oua rosii poti folosi si coji de ceapa rosu movuliu,nu stiu daca in romania se gaseste dar in italia aceasta ceapa este la mare cautare.Oricum felicitari si un PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA DAR IN SPECIAL PENTRU ROMANII PLECATI DIN TARA MAMA.

ana 1

02.04.2010, 22:39

Felicitari ,foarte frumose au iesit,si ingenios procedeul.

adnas54 1

03.04.2010, 17:04

Minunate... Paste fericit! Sanda

Sylvia 1

03.04.2010, 18:02

Bucataras am pus si reteta mea dar cam tarziu ca m-am intins cu bucatareala . Paste fericit va doresc !

Bucataras 1

03.04.2010, 20:26

Paste fericit tuturor!

Oana 1

03.04.2010, 22:24

Bucatarila, cum e la Bran??? Paste Fericit!!!

elena1988 1

08.02.2011, 14:30

aziz 1

18.03.2011, 21:33

eu le-am vopsit cu coji de ceapa au fost tare frumoase si cu model de la frunze de patrunjel

Lau 1

11.04.2011, 20:43

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:22

marianascarlat 1

09.04.2013, 13:14

ianculubita 1

09.04.2013, 13:26

Bya Ralu 1

29.04.2013, 00:26

bine de stiut

adry88 1

29.04.2013, 10:16

Panacris 1

29.04.2013, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu chimen si parmezan