Ciorba de dovlecei cu iaurt

de ANCA in Ciorbe, 31 Iul 2009 | 16018 vizualizari

 

Light si rapid, de vara!

 

INGREDIENTE

  • cam 500 g dovlecei taiati cubulete(2-3 bucati)
  • 400-500 grame iaurt normal
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o ceasca de orez, cam 100 g
  • o lamaie
  • o legatura de patrunjel sau marar proaspat
  • sare, un praf de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei cu iaurt:

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat.

Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si se mai lasa doar cateva minute la foc mic.

Se potriveste gustul cu sare, lamaie, putin piper. Inainte de servire se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

01.08.2009, 00:00

Ancuta, cat iaurt se pune? Arata tare bine!

Bucataras 1

01.08.2009, 02:25

Daca e light ma bag

ANCA 1

02.08.2009, 10:58

ups, modific la ingrediente, am uitat iaurtul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors din legume de vara