e foarte picant si bun rau de tot...
se prepara rapid si e satios
in mod normal se folosesc pene dar pentru ca mi-a fost lene sa ma duc sa iau pene am folosit spaghete , le aveam la indemana :D hehe
Se incinge uleiul intr-o oala mica inalta si se pune peste ceapa, morcovul si ardeiul capia toate taiate cubulete. Se lasa la foc potrivit dupa care se adauga apa, sosul de rosii si rosiile taiate cuburi mici. Se lasa sa fiarba un pic si se pune usturoiul taiat feliute subtiri. Se condimenteaza bine si se lasa la fiert 15 minute la foc potrivit.
Se serveste cu paste de orice fel, se poate presara si parmezan deasupra sau langa carnita prajita.
Oh, si sa nu uitam de paharelul cu vin alb.
Pofta buna!
1
sosul facut l-am folosit pentru doua portii (mari)
2
se foloseste mult busuioc
3
atentie, nu trebuie fiert prea mult pentru ca morcovul sa ramana tare