nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI109
Retete / Mancaruri cu carne

Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava

In Pui la 26 Noi 2010

Puiul se curata se parleste, se spala si se trece printr-un jet de apa, se tamponeaza pentru a se-ndeparta apa de pe el, se face un dressing cu care se unge puiu, se amesteca: uleiul de masline cu pudra de usturoi, zaharul brun, se adauga sare, cimbru si tarhon si cu aceasta se unge puiul, se...

Coaste de porc si cartofi la cuptor

In Porc la 24 Noi 2010

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii si se presara rozmarinul peste ei, se sareaza si se da la cuptor la foc potrivit, se lasa 20-25 de minute si se-ncearca. Coastele de porc se pun intr-o marinada formata din: 1 ceapa...

Piept de pui cu legume la gratar

In Pui la 24 Noi 2010

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa. Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmand a-se a se pune pe grill. Se trece la prepararea...

Coronita de porc cu cartofi la cuptor

In Porc la 24 Noi 2010

Carnea se pune la marinata: 1 capatana de usturoi, 1 legatura ceapa verde, piper boabe, sare, 1-2 linguri de ulei de masline, zeama de la o lamaie mai mare, 1 cana de vin rosu, piper boabe, 50 ml de miere, carnea se unge cu amestecul rezultat se pune in punga speciala si se da la frigider pana a...

Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni

In Porc la 17 Noi 2010

 Aseza  tanti Florica, cratita pe plita in care punea ulei de floarea soarelui dupa care se  adauga carnea taiata cubulete, mai  intai carnea de vitel si dupa 15 minute se adauga si carnea de porc. Dupa ce  calea carnea in ulei, sunca si carnatii,  le lasa bine...

Gepuk (Tocanita condimentata de vita)

In Vita la 17 Noi 2010

 Muschiul de vita se pune la fiert se adauga sare si piper si se lasa aproximativ  1 ½ ora, se incearca iar cand este gata se ia de pe foc, se lasa la racit. In acelas timp se adauga ceapa se piseaza toate condimentele(galangar,nucsoara,coriandru) si se pun impreuna cu celelalte...

Ayam Rica-Rica (Pui fript si condimentat cu chilli)

In Pui la 17 Noi 2010

Bucatile de piept de pui se pun la prajit separat in ulei, se lasa pana prind o culoare frumoasa aurie-maronie, dupa care se scot pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei. Intr-o alta tigaie se inginge uleiul si se soteaza ceapa salota, ustoroiul,chilli, lemon grass si...

Pulpe de pui cu orez brun si legume

In Pui la 15 Noi 2010

Se curata bine pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosie julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita si taiata in felii subtiri. Se pun la cuptor, se...

Praz invelit in sunca (bacon)

In Mancaruri cu carne la 15 Noi 2010

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori in praz. Separat se taie prazul in bucati mai mici, se pun visine din compot, vor da o savoare deosebita si seminte de rodii, se adauga usturoiul lasandu-se cateii intregi,se pun morcovi...

Antricot de porc cu legume la cuptor

In Porc la 14 Noi 2010

Reteta se prepara in 2 etape 1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, in tava se va pune ulei, apa, usturoi...

Pui pe sticla

In Pui la 14 Noi 2010

Se ia puiul se curata, parleste si se spala, se scot maruntaiele si se spala bine inauntru, dupa care se trece la tamponarea puiului cu hartie absorbanta. Separat se amesteca: uleiul de palmier, zaharul brun, 2 lingurite pasta de usturoi, o ceasca de vin, cimbru, rozmarin, sare, piper, cu acest...

Muschi de vita cu legume la cuptor

In Vita la 14 Noi 2010

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa cxare se scoate si se lasa in asteptare. Lagumele se spala, se curata se taie, cartofi in sferturi, ceapa julien, mazarea este prefiarta, se taie prazul nu prea subtire, morvovi se taie...

Friptura Turnulet,

In Porc la 14 Noi 2010

Carnea se taie in 6 rondele aproximativ egale cate 3 pentru fiecare portie, pentru carne se va face o marinata speciala formata din: - 1 ceapa potrivita - 4-5 catei de usturoi - 2 linguri de sos tomat - cimbru / tarhon - ½ ceasca de vin rosu. Carnea se lasa in marinata 2...

Vanata impanata cu carne tocata

In Porc la 14 Noi 2010

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un pic de suc tomat, vinetele(2) se taie in 1/2 si se pun la cuptor intr-o tava pentru a se coace se la 15-20 minute se incearca se scot cand sunt gata. Dupa ce sunt coapte se scot de la cuptor si cu...

Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

In Pui la 14 Noi 2010

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se praji cat sa prinda culoare. Cartofii se taie cubulete mai mici sau mai mari, ananasul la fel, iar baconul in fasii si se lasa totul intr-o alta tigaie la foc mediu toate se calesc in unt...

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

In Porc la 13 Noi 2010

Mod de preparare: Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit daca este proaspata in maxim 45-60 de minute mancarea este gata, apa se schimba de 2-3 ori, alaturi de fasole se curata si se pune la fiert un cartof, se poate pune si 1-2...

Varza ca la Mama Acasa

In Porc la 13 Noi 2010

Se toaca ceapa si se inabusa, se va taia coasta si carnatii si se vor pune peste ceapa la calit, se lasa maxim 10 minute doar sa se rumeneasca putin, nu sa se prajeasca, dupa care compozitia se va trece intr-o cratita mai mare. Se toaca varza fin si se freaca cu sare, se toaca,...

Rulouri de pui cu banane

In Pui la 13 Noi 2010

Morcovii se fierb, ardeii si prazul se taie in bastonase, dupa ce morcovii s-au fiert, se pun bastonasele de ardei precum si fasii de praz, impreuna cu morcovii dupa care se  ruleaza si se prind cu scobitori si se vor pune la fiert intr-un sos format din : 2-3 linguri de pasta de...

Sarmale speciale

In Porc la 13 Noi 2010

Varza se pune la desarat de seara. Se taie cele doua cepe foarte fin si se pun la calit, cande devine aurie se adauga carnea tocata, se sareaza, pipereaza si se pune cimbru, se amesteca bine. Separat se pune orezul la fiert cu 1-2 cubulete de delikat. Se lasa la fiert iar cand scade se...

Cotlet de porc la tava

In Porc la 13 Noi 2010

  Dupa ce carnea a stat 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 ml de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta de tomate, se completeaza cu apa...

Mancarica cu carne

In Porc la 13 Noi 2010

Cartofii se curata se spala si se taie in sferturi, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii se taie marunt si se adauga, usturoiul se zdrobeste si se pune peste, se lasa la calit 10 minute se adauga si boia dulce, se pun toate ingredientele si se lasa la fiert mai mult de 30 minute se...

Piept de pui umplut

In Pui la 8 Noi 2010

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza topita, se condimenteaza cu piper, dupa care urmeaza un strat de sunca, urmeaza alt strat de leurda, peste care se pune un nou strat de branza topita si se pune boia. Se ruleaza pieptul de pui,...

Snitel Fantezy cu Piure Bicolor

In Pui la 8 Noi 2010

Se spala, curata si taie in cubulete cartofii si se pun la fiert in apa cu sare, baby morcovi daca sunt congelati la fel se lasa sa se decongeleze si se vor pune la fiert in apa cu sare, spanacul daca este congelat se va lasa sa se dezgete dupa care se va fierbe, daca este proaspat se spala si se...

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

In Pui la 7 Noi 2010

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de pui se sareaza si se lasa sa se intrepatrunda, cand este aproape facut se adauga migdalele care...

Rulouri de pui cu ciuperci

In Pui la 7 Noi 2010

  Pieptul de pui se bate un pic pentru a se-ntinde fara a se rupe, se pune o felie de salata si o felie de sunca. Ceapa verde, praful, ardeiul se taie subtire si se pune la calit cand sau inmuiat(calit) se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a trage surplusul de grasime. Sfecla...

Friptura Piramida

In Porc la 7 Noi 2010

Pentru cotlet se va face o marinata speciala formata din: - 1 ceapa potrivita - 4-5 catei de usturoi - cimbru / tarhon - 1 ceasca de vin rosu demisec - 100 gr unt -4-5 boabe de piper Sichuan -1 lingurita de hot chilli -sare Cotletul: se spala si se usuca, dupa care...

Rulouri de pui cu orez si legume

In Pui la 7 Noi 2010

  Reteta se executa in 3 etape: 1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii si prazul se taie longitudinal si se calesc in ulei, cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta, dupa care se trece la umplerea fileurilor cu ardeii si prazul calit, se ruleaza si...

Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,

In Porc la 7 Noi 2010

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji. Separat batem muschiuletul, se unge cu ulei se presara, sare si boia se...

Muschi de porc cu baby ananas umplut cu fructe

In Porc la 7 Noi 2010

Se ia muschiul se feliaza, se pune o felie de sunca, una de cascaval,dupa care alterneaza cu o bucata de carne, continuandu-se pana se termina bucata de muschi, se sareaza, pipereaza, se pune boia si cimbru si se pune in tava aragazului; care a fost in prealabil unsa cu ulei. Se zdrobesc cateii...

Piept de porc cu mazare si friganele

In Porc la 7 Noi 2010

  Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare. Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple pieptul de porc se leaga cu ata...

Afisate 121 - 150 din 161 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]