Orezul se pune la fiert in apa cu sare,cand este gata se scurge de apa si il punem intr-un castron.
Mazarea si porumbul se scurg de zeama si se pun peste orez.
Crenvustii se taie feliute subtiri,iar ceapa o taiem julien.
Rosiile cheryy se taie in patru,iar tonul il scurgem de ulei.
Se...
Cartofii se pun in coaja la fiert si ii taiem cuburi cand s-au fiert si s-au racit.
Tonul se scurge de ulei si se piseaza cu o furculita.
Porumbul se scurge de zeama si se amesteca cu tonul si cartofii cuburi.
Punem condimentele,smantana si rosiile cherry taiate cat mai mici.
Se...
Se pune o oala cu apa si sare pe foc,iar cand incepe sa clocoteasca apa se adauga buchetele mici de conopida spala.Se fierb circa 15 minute.
Ceapa rosie se taie solzisori si se pune intr-un castron inalt.
Intr-un robot de bucatarie sau cu un blender se marunteste salata,frunzele de ceapa...
Fasolea galbena si mazarea se scurg de zeama si se pun intr-un castron inalt.
Lintea se clateste bine cu apa rece si se lasa sa se scurga.
Ceapa o taiem solzisori, o adaugam in castron impreuna cu branza telemea si sfecla rosie taiate cuburi.
Rosiile cherry se taie in 4 sau in bucati mai...
Fasolea galbena se scurge de zeama,parizerul se taie cubulete mici,la fel si mozzarella.
Rosiile cherry se taie in 4,se amesteca toate ingredientele,se pune si porumbul scurs de zeama.
Se pun condimentele dupa gust si smantana amestecata ci maioneza.
Se serveste ca pranz sau cina.
Nautul se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Deasupra punem tonul scurs de ulei,ridichiile taiate feliute subtiri,oul si sfecla cubulete.
Punem condimentele,zeama de lamaie,amestecam bine.
Se lasa la frigider pentru 15 minute ,se serveste la micul dejun sau chiar la cina.
Ceapa se taie marunt si se freaca cu putina sare si otet.
Mozzarella se scurge de zeama si se taie cuburi la fel si sfecla rosie.
Frunzele de salata se spala bine si se rup cu mana sau se taie fasii cu un cutit.
Se amesteca toate ingredientele,se adauga si tonul scurs de ulei,se pun...
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la fiert timpul care scrie pe punga.
Ceapa se taie solzisori,se pune intr-un castron.
Mazarea si porumbul se scurg de zeama,la fel si ciupercile.
Cascavalul se taie cuburi potrivite.
Pastele fierte se clatesc sub jet de apa rece...
Iaurtul se pune intr-o sita sa se scurga excesul de zer cam 30 min-1 ora.
Morcovii se dau pe razatoarea mare si se pun la calit cateva minute in ulei de masline.
Dupa ce s-au racit se amesteca cu iaurtul si usturoiul ras pe razatoarea mica.
Condimentam dupa gust.
Se da la frigider 30...
Ananasul se pune intr-o sita sa se scurga zeama.
Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu pastarnacul curatat de coaja 15-20 minute dupa care le taiem cuburi.
Castravetii ii taiem cuburi mici,amestecam cu bucatiile de pui,porumbul scurs de zeama si ananasul.
Se adauga...
Se pune rucola intr-un castron se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Castravetele si ridichile se clatesc sub jet de apa si se taie rondele(nu se curata de coaja).
Rosiile cherry le taiem in doua,iar ceapa o taiem julien.
Se amesteca toate ingredientele,asezonam cu sare si...
Nautul se clateste sub jet de apa si se lasa sa se scurga zeama.
Rosia o taiem cuburi,ceapa julien,iar castravetele rondele.
Amestecam toate ingredientele,adaugam si sfecla rosia taiata cubulete,sarea si piperul uleiu si zeama lamaie.
Se decoreaza cu castravete taiat rondele.
Ciuperciile se curata de pielita de deasupra,se clatesc in apa rece si se pun la fiert intregi.
Castravetii se taie cubulete si se pun intr-o sita sa se scurga zeama.
Intre timp se prepara si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud,cu ulei si 1 lingurita de mustar.
Ciuperciile cand...
Intr-un vas punem rucola,taiem sfecla rosie cubulete,o asezam in mijloc.
Rosia se taie feliute subtiri,se aranjeaza pe margini de jur imprejur.
Cuburile de mozzarella le taiem in jumatate si le aranjam peste salata.
Cu o lingurita scoatem samburi din rodie si ii punem peste salata.
Se...
Nautul il scurgem de zeama,il clatim sub jet de apa si il lasam la scurs.
Frunzele de salata se clatesc bine si se taie fasii sau se rup cu mana bucatele mici.
Ceapa o taiem marunt,amestecam cu salata.
Rosiile si castravetele se taie cubulete.
Amestecam toate ingredientele,adugam...
Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare,pentru circa 20-30 minute.Se scot pe o farfurie cand sunt gata si se lasa putin sa se raceasca.
Se curate de coaja si se taie cubulete.
Ouale le punem la fiert 4-5 minute,sa fie tari,le curatam de coaja si le taiem cubulete mici.
Punem...
Ardeii se pun pe gratar,se lasa sa se faca pe toate partiile.Se scot pe un castron,se presara sare si se pune un capac.
Se curata de coaja cat sunt inca calzi.
Se taie fasii,se pun intr-un castron,punem sare,piper si busuioc uscat.
Usturoiul se taie feliute,se pun peste ardei.
Punem...
Cartofii se pun in coaja la fiert in apa cu sare.Se curata de coaja cand sunt gata si se taie cuburi.
Ouale se curata si ele de coaja,albusul se taie cuburi,iar galbenusul se striveste si se adauga peste cartofi.
Castravetii ii taiem feliute subtiri.iar ceapa marunt.
Se amesteca toate...
Morcovii,telina,pastarnacul si pieptul de pui se pun la fiert (pentru ciorba) in apa cu sare.
Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Pastarnacul, telina si morcovii se taie cuburi,la fel si piept de pui.
Castravetii ii taiem feliute subtiri,la fel si ceapa rosie.
Se amesteca toate...
Pieptul de pui se curata de pielite si se pune la fiert in apa cu sare.
Fasolea pastai se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Ceapa o taiem solzisori,o punem deasupra,iar castravetele il taiem cuburi si il lasam putin sa se scurga zeama care o lasa.
Puiul cand s-a fiert se taie...
Cartofii se pun la fiert in coaja cu sare.Se scot pe o farfurie se lasa putin sa se raceasca si se curata de coaja.
Ii taiem rondele si ii punem intr-un castron.
Ouale se pun pun si ele la fiert cu un praf de sare,se lasa circa 5-6 minute.Se scot,se curata de coaja si se taie cubulete...
Frunzele de salata le spalam bine si le taiem fasii sau le rupem cu mana si le punem intr-un castron.
Sfecla rosie se da pe razatoarea mare si se pune peste salata.
Asezonam cu sare si piper si putin ulei de masline.
Rosia o taiem feliute subtiri si o aranjam deaupra.
Punem si feliute...
Intr-o craticioara punem apa si sare la fiert,cand incepe sa clocoteasca apa adaugam pastele,lasam cat scrie pe punga.
Se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.
Mazarea o scurgem de zeama si o adaugam peste paste.
Rosia o taiem cubulete,la fel si branza,iar ceapa verde o taiem...
Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete,se pun la fiert in apa cu sare,impreuna cu morcovii intregi curatati de coaja.
Castravetii si gogosarii se taie cubulete si se pun la scurs de zeama.
Cartofii cand s-au fiert se scurg de apa si se pun intr-un castron mare.Morcovii ii taiem...
Salata o spalam foarte bine si o rupem cu mana in bucatele mici sau o taiem marunt si o punem intr-un castron.
Taiem rosiile feliute si le asezam peste salata,adaugam si ceapa taiata feliute subtiri si branza taiata cubulete.
Adaugam condimentele,uleiul si zeama de lamaie.Punem...
Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert circa 20 minute,sau se pot fierbe in coaja.Morcovul se fierbe separat si se taie cubulete.
Se scurg cartofii de apa si se pun intr-un castron,impreuna cu morcovul taiat,ceapa taiata marunt,porumbul scurs de apa si rosia cubulete.
Se condimenteaza...
Salata o spalam foarte bine,o rupem sau o taiem cu un cutit.
Rosia se feliaza,iar ceapa verde se toaca marunt.
Se amesteca toate ingredientele,se adauga si sfecla data pe razatoarea mare,punem ulei,otet,sare si piper si amestecam usor cu mana.
Se orneaza cu miez de lapte natur
Vinetele se coc pe gratar pe ambele parti si se curata cat sunt inca calde.
Se paseaza cu blenderul si se lasa deoparte.
Ciuperciile le scurgem de apa si le taiem bucatele mici,le punem peste vinete,adaugam si ceapa alba si ceapa verde tocate marunt.
Se adauga 3-4 linguri de maioneza...
Se clateste rosia si se taie rondele,la fel si sfecla rosie.
Se pun intr-un castron,se adauga uleiul,otetul,sarea si piperul,se amesteca incet cu mana si se aranjeaza pe farfurii.
Se presara putin praf de usturoi.
Se serveste in loc de muraturi
Ardeii se coc pe gratar,se scot intr-o craticioara,se acopera cu sare si se pune un capac pentru circa 10 minute.
Se curata de coaja si de codita,si usor de samburi .Zeama care se scurge pastrati-o in castronul in care puneti ardeii curatati.
Se stropesc cu putin ulei de masline,se adauga...
Salata de orez cu ton si mazare
Orezul se pune la fiert in apa cu sare,cand este gata se scurge de apa si il punem intr-un castron. Mazarea si porumbul se scurg de zeama si se pun peste orez. Crenvustii se taie feliute subtiri,iar ceapa o taiem julien. Rosiile cheryy se taie in patru,iar tonul il scurgem de ulei. Se...
Salata de cartofi cu ton,porumb si rosii cherry
Cartofii se pun in coaja la fiert si ii taiem cuburi cand s-au fiert si s-au racit. Tonul se scurge de ulei si se piseaza cu o furculita. Porumbul se scurge de zeama si se amesteca cu tonul si cartofii cuburi. Punem condimentele,smantana si rosiile cherry taiate cat mai mici. Se...
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana
Se pune o oala cu apa si sare pe foc,iar cand incepe sa clocoteasca apa se adauga buchetele mici de conopida spala.Se fierb circa 15 minute. Ceapa rosie se taie solzisori si se pune intr-un castron inalt. Intr-un robot de bucatarie sau cu un blender se marunteste salata,frunzele de ceapa...
Salata de fasole galbena, mazare, linte si telemea
Fasolea galbena si mazarea se scurg de zeama si se pun intr-un castron inalt. Lintea se clateste bine cu apa rece si se lasa sa se scurga. Ceapa o taiem solzisori, o adaugam in castron impreuna cu branza telemea si sfecla rosie taiate cuburi. Rosiile cherry se taie in 4 sau in bucati mai...
Salata de fasole galbena cu parizer de pui si rosii cherry
Fasolea galbena se scurge de zeama,parizerul se taie cubulete mici,la fel si mozzarella. Rosiile cherry se taie in 4,se amesteca toate ingredientele,se pune si porumbul scurs de zeama. Se pun condimentele dupa gust si smantana amestecata ci maioneza. Se serveste ca pranz sau cina.
Salata de naut cu ton si sfecla rosie
Nautul se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Deasupra punem tonul scurs de ulei,ridichiile taiate feliute subtiri,oul si sfecla cubulete. Punem condimentele,zeama de lamaie,amestecam bine. Se lasa la frigider pentru 15 minute ,se serveste la micul dejun sau chiar la cina.
Salata cu sfecla rosie si porumb
Ceapa se taie marunt si se freaca cu putina sare si otet. Mozzarella se scurge de zeama si se taie cuburi la fel si sfecla rosie. Frunzele de salata se spala bine si se rup cu mana sau se taie fasii cu un cutit. Se amesteca toate ingredientele,se adauga si tonul scurs de ulei,se pun...
Salata de paste cu mazare,ciuperci si smantana
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la fiert timpul care scrie pe punga. Ceapa se taie solzisori,se pune intr-un castron. Mazarea si porumbul se scurg de zeama,la fel si ciupercile. Cascavalul se taie cuburi potrivite. Pastele fierte se clatesc sub jet de apa rece...
Salata turceasca de morcovi
Iaurtul se pune intr-o sita sa se scurga excesul de zer cam 30 min-1 ora. Morcovii se dau pe razatoarea mare si se pun la calit cateva minute in ulei de masline. Dupa ce s-au racit se amesteca cu iaurtul si usturoiul ras pe razatoarea mica. Condimentam dupa gust. Se da la frigider 30...
Salata de pui cu ananas
Ananasul se pune intr-o sita sa se scurga zeama. Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu pastarnacul curatat de coaja 15-20 minute dupa care le taiem cuburi. Castravetii ii taiem cuburi mici,amestecam cu bucatiile de pui,porumbul scurs de zeama si ananasul. Se adauga...
Salata de rucola cu ridichi si rosii cherry
Se pune rucola intr-un castron se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie. Castravetele si ridichile se clatesc sub jet de apa si se taie rondele(nu se curata de coaja). Rosiile cherry le taiem in doua,iar ceapa o taiem julien. Se amesteca toate ingredientele,asezonam cu sare si...
Salata de naut cu sfecla rosie si ceapa
Nautul se clateste sub jet de apa si se lasa sa se scurga zeama. Rosia o taiem cuburi,ceapa julien,iar castravetele rondele. Amestecam toate ingredientele,adaugam si sfecla rosia taiata cubulete,sarea si piperul uleiu si zeama lamaie. Se decoreaza cu castravete taiat rondele.
Salata de ciuperci cu castraveti si maioneza
Ciuperciile se curata de pielita de deasupra,se clatesc in apa rece si se pun la fiert intregi. Castravetii se taie cubulete si se pun intr-o sita sa se scurga zeama. Intre timp se prepara si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud,cu ulei si 1 lingurita de mustar. Ciuperciile cand...
Salata cu rucola,mozzarella,sfecla rosie si rodie
Intr-un vas punem rucola,taiem sfecla rosie cubulete,o asezam in mijloc. Rosia se taie feliute subtiri,se aranjeaza pe margini de jur imprejur. Cuburile de mozzarella le taiem in jumatate si le aranjam peste salata. Cu o lingurita scoatem samburi din rodie si ii punem peste salata. Se...
Salata de naut cu ton
Nautul il scurgem de zeama,il clatim sub jet de apa si il lasam la scurs. Frunzele de salata se clatesc bine si se taie fasii sau se rup cu mana bucatele mici. Ceapa o taiem marunt,amestecam cu salata. Rosiile si castravetele se taie cubulete. Amestecam toate ingredientele,adugam...
Salata calda de cartofi cu oua si rosii
Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare,pentru circa 20-30 minute.Se scot pe o farfurie cand sunt gata si se lasa putin sa se raceasca. Se curate de coaja si se taie cubulete. Ouale le punem la fiert 4-5 minute,sa fie tari,le curatam de coaja si le taiem cubulete mici. Punem...
Salata de ardei copti cu usturoi si busuioc
Ardeii se pun pe gratar,se lasa sa se faca pe toate partiile.Se scot pe un castron,se presara sare si se pune un capac. Se curata de coaja cat sunt inca calzi. Se taie fasii,se pun intr-un castron,punem sare,piper si busuioc uscat. Usturoiul se taie feliute,se pun peste ardei. Punem...
Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos
Cartofii se pun in coaja la fiert in apa cu sare.Se curata de coaja cand sunt gata si se taie cuburi. Ouale se curata si ele de coaja,albusul se taie cuburi,iar galbenusul se striveste si se adauga peste cartofi. Castravetii ii taiem feliute subtiri.iar ceapa marunt. Se amesteca toate...
Salata de legume cu pui si branza marinata
Morcovii,telina,pastarnacul si pieptul de pui se pun la fiert (pentru ciorba) in apa cu sare. Cand sunt gata se scot pe o farfurie. Pastarnacul, telina si morcovii se taie cuburi,la fel si piept de pui. Castravetii ii taiem feliute subtiri,la fel si ceapa rosie. Se amesteca toate...
Salata de pui cu fasole pastai si branza
Pieptul de pui se curata de pielite si se pune la fiert in apa cu sare. Fasolea pastai se scurge de zeama si se pune intr-un castron.Ceapa o taiem solzisori,o punem deasupra,iar castravetele il taiem cuburi si il lasam putin sa se scurga zeama care o lasa. Puiul cand s-a fiert se taie...
Salata de cartofi cu oua si salata verde
Cartofii se pun la fiert in coaja cu sare.Se scot pe o farfurie se lasa putin sa se raceasca si se curata de coaja. Ii taiem rondele si ii punem intr-un castron. Ouale se pun pun si ele la fiert cu un praf de sare,se lasa circa 5-6 minute.Se scot,se curata de coaja si se taie cubulete...
Salata cu piersici si branza brie
Frunzele de salata le spalam bine si le taiem fasii sau le rupem cu mana si le punem intr-un castron. Sfecla rosie se da pe razatoarea mare si se pune peste salata. Asezonam cu sare si piper si putin ulei de masline. Rosia o taiem feliute subtiri si o aranjam deaupra. Punem si feliute...
Salata de paste cu mazare si branza milkana
Intr-o craticioara punem apa si sare la fiert,cand incepe sa clocoteasca apa adaugam pastele,lasam cat scrie pe punga. Se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Mazarea o scurgem de zeama si o adaugam peste paste. Rosia o taiem cubulete,la fel si branza,iar ceapa verde o taiem...
Salata de Boeuf cu sfecla rosie
Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete,se pun la fiert in apa cu sare,impreuna cu morcovii intregi curatati de coaja. Castravetii si gogosarii se taie cubulete si se pun la scurs de zeama. Cartofii cand s-au fiert se scurg de apa si se pun intr-un castron mare.Morcovii ii taiem...
Salata cu branza milkana si busuioc
Salata o spalam foarte bine si o rupem cu mana in bucatele mici sau o taiem marunt si o punem intr-un castron. Taiem rosiile feliute si le asezam peste salata,adaugam si ceapa taiata feliute subtiri si branza taiata cubulete. Adaugam condimentele,uleiul si zeama de lamaie.Punem...
Salata de cartofi cu cirese
Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert circa 20 minute,sau se pot fierbe in coaja.Morcovul se fierbe separat si se taie cubulete. Se scurg cartofii de apa si se pun intr-un castron,impreuna cu morcovul taiat,ceapa taiata marunt,porumbul scurs de apa si rosia cubulete. Se condimenteaza...
Salata de vara cu sfecla rosie si miez de lapte
Salata o spalam foarte bine,o rupem sau o taiem cu un cutit. Rosia se feliaza,iar ceapa verde se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele,se adauga si sfecla data pe razatoarea mare,punem ulei,otet,sare si piper si amestecam usor cu mana. Se orneaza cu miez de lapte natur
Salata de vinete cu ciuperci si maioneza
Vinetele se coc pe gratar pe ambele parti si se curata cat sunt inca calde. Se paseaza cu blenderul si se lasa deoparte. Ciuperciile le scurgem de apa si le taiem bucatele mici,le punem peste vinete,adaugam si ceapa alba si ceapa verde tocate marunt. Se adauga 3-4 linguri de maioneza...
Salata de rosii cu sfecla
Se clateste rosia si se taie rondele,la fel si sfecla rosie. Se pun intr-un castron,se adauga uleiul,otetul,sarea si piperul,se amesteca incet cu mana si se aranjeaza pe farfurii. Se presara putin praf de usturoi. Se serveste in loc de muraturi
Salata de ardei kapia cu sos de usturoi si iaurt
Ardeii se coc pe gratar,se scot intr-o craticioara,se acopera cu sare si se pune un capac pentru circa 10 minute. Se curata de coaja si de codita,si usor de samburi .Zeama care se scurge pastrati-o in castronul in care puneti ardeii curatati. Se stropesc cu putin ulei de masline,se adauga...