Reteta am luat de aici http://www.mixtopia.ro/cooking/retete/salate/salata-de-cartofi-cu-piept-de-pui-in-crusta-de-cocos/
Pieptul de pui in crusta de cocos are un gust super super bun!va recomand cu drag reteta
Cartofii se pun in coaja la fiert in apa cu sare.Se curata de coaja cand sunt gata si se taie cuburi.
Ouale se curata si ele de coaja,albusul se taie cuburi,iar galbenusul se striveste si se adauga peste cartofi.
Castravetii ii taiem feliute subtiri.iar ceapa marunt.
Se amesteca toate ingredientele,adaugam si condimentele si 1/2 lingurita de curry(cealalta jumatate o pastram pentru pui),maslinele si maioneza.
Se amesteca totul foarte bine si se orneaza cu masline si albus de ou.
Pieptul de pui il taiem fasii.Intr-o farfurie punem fulgii de cocos si 1/2 lingurita de curry si sare si amestecam bine.
Trecem fasiile de pui prin amestecul de cocos cu condimentele si le punem la prajit pana se rumenesc pe ambele parti.
Se scot pe un servet de hartie.
Se servesc cu salata.
1
Eu am respectat reteta si am pus si zeama de lamaie,dar ii da un gust acrisor,o puteti scoate din reteta,e mai buna fara lamaie.
2
Se serveste atat cald cat si rece