Tapioca

Postat de Mitinita in Condimente pe 5 Dec 2011, 11:51

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza

Mai putin cunoscuta la noi, tapioca se foloseste la budinci, deserturi si chiar a prajiturilor. Produsul obtinut este foarte hranitor pentru copii,dar este si pe placul adultilor. Se comercializeaza sub forma de bilute. Originar din zona amazoniana, este mai cunoscut in Thailanda, unde deserturile cu tapioca abunda, mai ales in amestec cu laptele de cocos. La gatire, necesita sa fie amestecat des ca sa nu riscam sa se prinda si sa se arda pe fundul craticioarei. Incercati cu multa incredere tapioca, se gaseste in comert, mai ales la magazinele bio si naturiste

Comentarii (6)

05.12.2011, 14:21

precis si lui motanel ii place tapioca

05.12.2011, 16:49

place place

06.12.2011, 10:20

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia