Sfaturi pentru a gati perfect orezul

Postat de Adinuta in Tehnici pe 16 Noi 2011 | 21751 vizualizari

Comentarii (8)

16.11.2011, 18:42

16.11.2011, 20:23

Multumim, Adinuta! Foarte util!

17.11.2011, 08:11

Lau

Lau
17.11.2011, 08:13

felicitari

Ina

Ina
17.11.2011, 20:45

Eu pun 3 cani de lichid la una de orez ( deobicei folosesc orezul cu bob mare ). Cand il pregatesc cu grasime de pasare, opresc focul cand inca nu s-a absorbit tot lichidul. Acopar bine oala si las 20-30 minute , pana se umfle bine bobul . E delicios

25.11.2011, 10:23

exact la fel fac si eu.iese delicios!!!

26.11.2011, 11:07

eu mereu am avut o singura regula la orez.3 cani apa la 1 de orez.nu a dat gres niciodata....

15.01.2012, 21:47

si eu cam tot dupa regula ta ma ghidez,daca fac orez de sushi atunci cam 1 1/4 cana apa la 1 de orez,iar de proportia 3:1 stiu ca e pentru pilaf. Orezul alb simplu gatit cum spui in articol,poate fi folosit a doua zi la orez prajit.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]