Rozmarin

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 12:26

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Rozmarin

Rozmarin are un parfum intens, pamintos, potrivindu-se foarte bine cu carnea marinata si preparata apoi la gratar, cum ar fi cea de miel. Se foloseste cu cumpatare, fiind extrem de puternic aromat. Se asorteaza de minune cu fasolea verde, legumele boabe, ciupercile, dovleceii si zucchini.

Comentarii (1)

mariana

24.11.2009, 19:42

e o planta foarte buna la boli periculoase

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]