Paste cu dovlecei

Postat de bucatarul_incepator in Bucatarasii pe 10 Noi 2011, 12:45

Paste cu dovlecei

Ingrediente:

250 gr paste scurte
3 dovlecei mici si tineri
2-3 linguri pesto de leurda
ulei de masline
sare, piper

Portii: 4

Preparare

  1. Se taie dovleceii felii subtiri.
  2. Se pune intr-o tigaie larga ulei cat sa acopere bine fundul. Folositi ulei de masline fiindca dovleceii vor avea un gust mai bun. Incingeti uleiul, apoi dati focul la mediu.
  3. Prajiti feliile de dovlecei, in ture, astfel incat sa nu fie inghesuite in tigaie. Prajiti-le pana sunt usor rumene pe margini.
  4. Scoateti-le cu o paleta cu gauri pe servetele absorbante, sa se scurga de ulei
  5. Cand ati terminat de prajit toti dovleceii, presarati-i cu sare si piper dupa gust si pesto de leurda. Amestecati pana se omogenizeaza."jocuri de gatit"
  6. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti-le si adaugati 2 linguri din apa in care au fiert peste dovlecei.
  7. Adaugati peste dovlecei pastele si amestecati bine. Dregeti de sare.
  8. Serviti cu parmezan presarat deasupra.

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii (2)

10.11.2011, 12:50

Reteta este foarte delicioasa ,cei care adorati mancarurile italiene ,o puteti incerca !

10.11.2011, 22:52

Salut. Reteta trebuie trecuta la in formularul de adauga reteta, aici sint articolele. merci

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]