O foarte mare parte din romani consuma zilnic cel mai nesanatos aliment din lume

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 6 Dec 2016 | 2466 vizualizari

Comentarii (9)

06.12.2016, 15:56

Cand e slavita si ridicata la rang de regina, cand e hulita, in functie de interes.....

06.12.2016, 16:24

cleme )))

06.12.2016, 16:39

Ce Cleme,e este purul adevar.....depinde cine are interes.....de murit murim oricum, ...........mai acum ceva vreme slaninuta, ca ce gustoasa este cu niste ceapa- deja-mi ploua-n gura...era slavita, ca e buna, ca nu ingrasa etc, acum ca e nociva, ca mori daca mananci......desprea asta vorbim..INTERES+ BANI....

06.12.2016, 16:51

Are dreptate Cleme, mai pe vară era netul plin de articole, cum că e bună slănina, iar acum când e sezonul ei, nu mai e bună )
Nu mai folosesc margarină de ani buni....nici să nu mai aud de ea.

06.12.2016, 18:15

Dacă nu faci exces nimic nu-ți face rău

06.12.2016, 18:41

Buni cea inteleapta...

06.12.2016, 21:04

Eu folosesc margarina la uns tavile, dar cateodata o mai folosesc si la cate o prajitura de post, cand nu pot folosi unt. Sunt fel si fel de articole despre diferite produse, dar cumpatarea este cuvantul de baza in orice servim.

28.12.2016, 10:36

Cea mai sanatoasa alegere este sa se evite folosirea untului si a margarinei. Iar acestea ar putea fi inlocuite cu grasimile mononesaturate: ulei de masline sau uleiuri vegetale pentru gatit. Daca totusi, se prefera untul pentru prepararea ciupercilor sote, se va incerca sa se utilizeze putin unt care se va completa cu ulei vegetal. In loc de unt, pentru sandwichuri se poate consuma unt din nuci sau avocado. Prin acest lucru se va atinge aportul necesar de grasimi sanatoase.

Caloriile din orice sursa de grasime se acumuleaza rapid, de aceea, orice persoana trebuie sa fie constienta de marimea portiilor consumate. Nu se va exagera si indiferent de produsul selectat se va limita consumul total. Pentru gatit se va folosi margarina cu un continut scazut de grasimi. Cheia este dimensiunea portiei. Chiar si daca se va folosi jumatate de pachet de unt pentru o tava de negresa, nu este o problema daca se vor manca una sau doua bucati de prajitura.

28.12.2016, 10:42

....si totusi , nu dati sfaturi si nu va spuneti parerea fara a fi aprofundat temeinic problema in cauza . Foarte multi iau drept lege ce se scrie pe forum . A-pro-pos...de nivelul de colesterol si lactoza s-a vorbit....? Ce le indicati celor care au intoleranta la lactoza si un nivel crescut de colesterol ?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia