Nori - Alge pentru sushi

Postat de Mitinita in Condimente pe 5 Dec 2011, 11:20

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Folosit mai ales in Japonia, nori se obtine prin procesarea unor alge marine. Se folosesc la sushi si la onigiri (mingiutele de orez), dar se mai folosesc si decorativ. Foarte apreciat de copii in furikake, care este un amestec din bucati de nori si diferite arome uscate, ce se presara pe orezul simplu. Cel mai ieftin nori provine din China si cel mai scump din Japonia,de pe insula Kyushu. Odata deschisa punga se vor umezi, de aceea este recomandat sa se foloseasca de indata sau sa folositi o punga Ziploc, cu fermoar.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Comentarii (2)

05.12.2011, 16:46

01.10.2012, 14:10

Si pe deasupra sunt si foarte sanatoase

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia