Noul număr al colecției Pasticceria este aici. Este timpul să redescoperi gustările mici care vor face cea mai puternică impresie asupra prietenilor, familiei și colegilor tăi de birou.
În acest număr vei găsi rețete pentru panglică de ciocolată, mille feuille cu somon și kiwi, mini foietajcu unt și alune și multe alte rețete care îți vor demonstra creativitatea și vor deveni principala atracție a oricărei mese, atât ca aperitiv, cât și ca desert.
Mai mult, noul număr îți aduce gratuit un set de forme pentru mousse sau prăjituri. Vei putea realiza combinații irezistibile de dulce sau sărat și le vei putea prezenta în forme deosebite, ca un cofetar șef.
Nu rata ultimul număr al revistei Pasticceria, acum disponibil în magazinele Inmedio!
Premii din colectia Pasticceria pentru cei mai activi bucatarasi!
Incepind cu aceata saptamina (8-14 septembrie), primii 5 cei mai activi bucatarasi vor fi premiati cu cite un numar al colectiei Pasticceria, distribuita in exclusivitate prin reteaua Inmedio. Premiul consta intr-o revista cu retete si ustensila de bucatarie cadou!
Saptaminile de concurs si premiile:
S1: 8 - 14 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 1 al revistei Pasticceria + cadoul
S2: 15 - 21 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 2 al revistei Pasticceria + cadoul
S3: 22 - 28 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 3 al revistei Pasticceria + cadoul
S4: 29 septembrie - 5 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 4 al revistei Pasticceria + cadoul
S5: 6 - 12 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 5 al revistei Pasticceria + cadoul