Lamai si portocale

Postat de adasev12 in Tipsuri pe 18 Sep 2010, 10:41

cand folositi lamai si portocale, nu aruncati cojile!!!radeti mai intai coaja si puneti-o intr-un borcanel cu zahar, se conserveaza f bine si pt f mult timp, si cu siguranta veti avea ocazii sa o folositi: la prajituri, clatite, alte preparate...s-ar putea ca atunci cand aveti nevoie sa nu aveti la indemana ...asa ca de ce sa nu fim pregatite ???

Comentarii (2)

21.09.2010, 08:47

siu ca asa facea mama cand eram noi mici .... pe vremurile alea, cand nu prea gaseai nimic

22.09.2010, 22:15

asa faceam si eu..acum nu prea mai fac....intr-adevar tine foarte mult si bine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]