In ultimul timp, evenimentele expozitionale trec tot mai mult pe formula B2B , unde intreprinzatorii se intalnesc cu cei la fel cu ei, care le sunt sau le pot deveni parteneri de afaceri. Iata noutatile pe care vi le ofera EXPOROM in aceasta formula:
· informatii directe pe care, altfel ar trebui sa le platiti sau sa le aflati, participand la conferinte si simpozioane;
· idei si tehnici noi care ajuta la cresterea cifrei de afaceri; aspecte/chestiuni/detalii subestimate de patroni, manageri si angajati in relatia cu clientii;
· practici care au avut succes, recomandate acum de cei interesati sa intre in relatii de afaceri cu dvs.;
· contact direct cu reprezentanti ai unor organizatii de profil: intalniri, oferte de servicii utile pentru firme noi, pentru dezvoltare sau pentru a va repune pe picioare afacerea;
· preturi accesibile, de expozitie.
In afara de cele enumerate mai sus, iata ce aduce nou HORECA Expo in industria ospitalitatii:
· SALON GASTRO: reprezentatii culinare si seminarii pentru restaurante care prezinta modalitati de diversificare a meniurilor si astfel sa iasa din tipare:
o ANBCT – Tendintele in arta culinara moderna, Pestele de acvacultura, Importanta uleiului de masline in alimentatie;
o Horeca School – feluri de mancare selecte pregatite de: Chef Eduard Istoc, Chef Sidia Sissoko, Junior Sous Chef Laurentiu Radacina precum si modelare in fondant sustinuta de Alina Panait (Alina’s Passions)
o Scoala Bella Italia – prepararea unor meniuri inovative de catre: Chef Ene Cecilia, Chef Adrian Iuriciuc, bucatar Georgeta Ciocarlan, maestru in Arta Culinara Cerasela Lungu
- DEGUSTARI DE VIN:
o somelierul Sergiu Nedelea (Winetaste.ro) – Vinul in restaurant, conditionare si servire cu ajutorul tehnogiilor Ho.Re.Ca
o Cezar Ioan (vinul.ro) vine cu o prezentare a metodelor de promovare si vanzare a vinului, adresata atat ospatarilor, cat si managerilor de restaurante.
- SALON DRINKS:
o SCAE Romania - demonstratii zilnice de Latte Art si Cafea la ibric: Laura Lezis – Campioana Nationala la Ibrick, locul 9 mondial; Marius Nica – Campion National Latte art; Bogdan Andrei – Vice campion Cafea cu alcool; Laurentiu Stefan – barista certified SCAE, Cristi Coman – campion national Barista 2012. Vizitatorii vor fi invitati la o ceasca de cappuccino din partea casei.
o Echipa Barmania de somelieri, mixologi, barista si experti in flair – reprezentatii si seminarii: Elaborarea unui meniu de bauturi, Responsabilitatea fata de oaspeti, Consumul responsabil de alcool si avantajele acestuia pentru baruri, Avantajele formarii profesionale si a trainingului
o Flying Cocktails – reprezentatii de Mixologie si Flair
Printre expozantii care si-au anuntat deja participarea pana acum se numara: Conti Grup, Simex, Food Industries, Yalco, UV forest, Apollo, Ianni Prod Com, T&C Net, Novo Parts, IT Genetics, Tan-Viet, AMC Spania, Risto Chef, Concept Hotels, Sensio, Valentino Tessuti, Tuzson Design, Framinor, Ardesign etc.
Contactul direct dintre expozanti, participanti si vizitatori specializati, alaturi de facilitatile oferite de EXPOROM, credem ca este formula de succes pe care ne-o dorim cu totii. Asadar, va asteptam in perioada 14 – 17 martie la HORECA Expo, un eveniment marca EXPOROM, iar pentru orice informatie cu privire la desfasurarea evenimentului, ne puteti scrie la [email protected], persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).
Complexul expozitional EXPOROM este la nici 12 km de Piata Unirii, mai exact in Pantelimon, judetul Ilfov, Biruintei, nr 98. Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza de invitatie sau bilet de intrare, iar transportul vizitatorilor (microbuze cu o capacitate de 25 de persoane) va fi gratuit de la statia de metrou Republica.