Postat de rocsi_1612 in Condimente pe 14 Dec 2010 | 4745 vizualizari
Ce mult imi plac articolele astea........intotdeauna mai ai de invatat cate ceva.................
si mie imi plac medi are dreptate
multumesc medi,lia..eu l-am gasit intr-o revista si mi-a placut..am zis ca poate va intereseaza si pe voi
Minunat Daca mai ai informatii le asteptam cu mare placere....Omul cat traieste invata
primul tău articol...
matur gandit si bine ai facut ca ai adus in discutie aceste amanunte sau mai degraba ni le-ai amintit eu iti multumesc pentru acest articol!
multumesc sidy..mie mi s-au parut interesante informatiile
da ionix primul ..daca nu il gaseam in revista nu era nici primul
mamaieelena,tanya
bine ai facut ,Rocsi !
Chiar daca mai stim cate ceva , ne reimprospatam , cunostintele , nu sunt condimente des folosite .
Cat despre nucsoara , va vand un pont ,inainte de 90' era ceva rar , soferii o foloseau sa acopere mirosul daca ..... ciuguleau ceva usor
Frumos articol. Eu folosesc cimbru romanesc, e parfumat si simti ca e cimbru, il iau cu tot cu ramurele si il pun in saculeti. Am facut niste checuri cu fructe uscate, scortisoara, ghimbir si nucsoara, a iesit extraordinar, arome inebunitoare. Stelute de anason vreau si eu dar nu gasesc. Vorba telecomandatului, cine-l stie, caut o steluta si n-o gasesc, toate stelele de anason sa vina la mine
teo multumesc
mihaelar ..nu stiam de faza cu soferii..bine de stiut
susu multumesc..da tare cu telecomandantul stiu ce zici
eu de la o prietena frantuzoaica incoace am inceput sa folosesc cimbrul si nu-mi pare rau deloc!cu stelutele de anason,aceeasi problema:Nu le gasesc!!! bravo rocsi ptr articol
mersi miti
felicitari pt articol,foarte interesant
stelutele de anason le vreau si eu
multumesc bone
super articolul
elena,cris