Gust si mireasma de Sarbatori

Postat de rocsi_1612 in Condimente pe 14 Dec 2010 | 4628 vizualizari

Comentarii (20)

14.12.2010, 17:34

Ce mult imi plac articolele astea........intotdeauna mai ai de invatat cate ceva.................

14.12.2010, 21:49

si mie imi plac medi are dreptate

15.12.2010, 09:45

multumesc medi,lia..eu l-am gasit intr-o revista si mi-a placut..am zis ca poate va intereseaza si pe voi

15.12.2010, 15:00

Minunat Daca mai ai informatii le asteptam cu mare placere....Omul cat traieste invata

15.12.2010, 19:21

primul tău articol...

15.12.2010, 19:25

matur gandit si bine ai facut ca ai adus in discutie aceste amanunte sau mai degraba ni le-ai amintit eu iti multumesc pentru acest articol!

15.12.2010, 20:01

15.12.2010, 20:39

multumesc sidy..mie mi s-au parut interesante informatiile
da ionix primul ..daca nu il gaseam in revista nu era nici primul
mamaieelena,tanya

Teo

Teo
15.12.2010, 23:16

bine ai facut ,Rocsi !

16.12.2010, 09:37

Chiar daca mai stim cate ceva , ne reimprospatam , cunostintele , nu sunt condimente des folosite .
Cat despre nucsoara , va vand un pont ,inainte de 90' era ceva rar , soferii o foloseau sa acopere mirosul daca ..... ciuguleau ceva usor

16.12.2010, 11:49

Frumos articol. Eu folosesc cimbru romanesc, e parfumat si simti ca e cimbru, il iau cu tot cu ramurele si il pun in saculeti. Am facut niste checuri cu fructe uscate, scortisoara, ghimbir si nucsoara, a iesit extraordinar, arome inebunitoare. Stelute de anason vreau si eu dar nu gasesc. Vorba telecomandatului, cine-l stie, caut o steluta si n-o gasesc, toate stelele de anason sa vina la mine

16.12.2010, 12:38

teo multumesc
mihaelar ..nu stiam de faza cu soferii..bine de stiut
susu multumesc..da tare cu telecomandantul stiu ce zici

17.12.2010, 00:15

eu de la o prietena frantuzoaica incoace am inceput sa folosesc cimbrul si nu-mi pare rau deloc!cu stelutele de anason,aceeasi problema:Nu le gasesc!!! bravo rocsi ptr articol

17.12.2010, 18:48

mersi miti

21.12.2010, 00:21

felicitari pt articol,foarte interesant
stelutele de anason le vreau si eu

28.12.2010, 22:12

multumesc bone

12.02.2011, 19:35

super articolul

15.04.2011, 18:08

17.04.2011, 14:17

elena,cris

24.01.2012, 11:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia