Fructe de sezon cu efect terapeutic

Postat de Corina33 in Fructe pe 18 Aug 2010 | 4726 vizualizari

Comentarii (11)

29.08.2010, 15:42

Interesant articolul tau Corina..................uite asa mai invatam si noi cate ceva.Pup!...............

29.08.2010, 15:50

Multumesc Medi

31.08.2010, 11:46

super corinuta felicitari pt articol e minunta si avem de invatat destule din acest articol minunat

02.09.2010, 15:09

Nadina, asa este, in fiecare zi invatam ceva nou!

02.09.2010, 15:31

04.09.2010, 23:12

super. Pot sa congelez? se pastreaza din calitati, pe iarna?

11.09.2010, 11:46

Sidymultumesc

11.09.2010, 11:47

Prin congelare, fructele si legumele isi pastreaza aproape in intregime substantele nutritive, culoarea si aroma. Iar datorita temperaturii foarte scazute la care sunt pastrate, este impiedicata inmultirea microorganismelor

11.09.2010, 12:12

super corinuta articolu tau =De bine de retinut

24.09.2010, 19:23

si catina este foarte buna. dar trebiue culeasa in octombrie, dupa caderea frunzelor. cel mai bine este sa o mancam proaspata, dar se poate si conserva in miere. eu tin borcanele la frigider.
daca gasiti miere poliflora zaharisita este foarte buna. incercati sa nu cumparati miere cu o usoara spuma deasupra, deoarece a fost incalzita si are mai putine proprietati.

12.02.2011, 20:33

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia