Am descalecat pe bulevardul Kogalniceanu, la rond. Timid, linga un "Nufarul", localul cavalerilor ne astepta. Am coborit citeva scari in spirala impodobite cu scuturi, sabii si steaguri medievale. E luna lui cuptor, iar seara n-a fost racoroasa. Ne-am asezat la masa de lemn si ne-am rotit ochii imprejur.
Zidurile din caramida strajuite de lanci, luminate de torte, impodobite cu tabloul reprezentind lupte intre cavaleri, dau un farmec aparte localului.
Doi "paji" ne-au iesit in intimpinare si vazind armata noastra ne-au recomandat sa ne asezam "La masa Regelui". Cinste mare. Aveau sa revina impovarati cu un platou imens: doi pui rotisati, ficatei de pui in bacon, ariprioare de pui, cirnati gustosi, ceafa la gratar, coaste prajite, cartofi auriti, masline, rosii, castraveti, portocale. Totul stropit din plin cu mujdei de usturoi si stins cu vin in cana de lut, care le-a imbujorat pe domnite.
Nemultumiri:
Sistemul de aerisire n-a facut fatza, iar fumul de tigara se putea taia cu sabiile de pe pereti :). Toaleta e foarte mica ...
Inedit:
Numele mincarurilor sint haioase. Poti comanda "Pentru MYLADY cu drag", "Cina armurierilor" sau "Ospatul dinainte bataliei"
Meniurile de prinz sint proprii fiecarei zile a saptaminii si costa 15 ron!
Exemplu de meniu de luni:
- Ciorba ardeleneasca
- Cartofi auriti cu piept de pui la gratar
- Desert
Alte foto: