De ce cad aluaturile dupa coacere?

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 9 Dec 2011 | 31812 vizualizari

Comentarii (8)

09.12.2011, 19:18

si eu mai patesc cateodata

09.12.2011, 19:27

se mai intampla

09.12.2011, 21:29

se intampla

10.12.2011, 16:53

nu mai imi aminti ani intregi nu am avut rateuri iar acum trei saptamani Flop ,asta e

Ina

Ina
10.12.2011, 17:22

1. Eu daca bat bine albusurile cu putina sare, sunt sigura ca rezultatul va fi multumitor ( daca si celelalte ingrediente au fost pastrate 30 minute la aceeasi temperatura , inainte de incorporare).
2. Pe de alta parte, important este ca zaharul sa nu fie umed, cocoloase... ( Am avut odata zahar PIC - de la nenea Penescu ... din cauza umiditatii crescute mi-a tras tot blatul in jos si am obtinut ....cauciuc in loc de blat )
3. Chiar si esenta in cantitate prea mare poate dauna aluatului.
Acum mai ziceti si voi

10.12.2011, 17:44

Hai sa va mai spun si eu...daca aveti in jur mici pofticiosi langa un chec abia scos din cuptor...si-l dati la receeeee...sa nu va mire ca atunci cand il veti aduce inapoi la temperatura camerei. sau poate chiar inainte, la locul faptei...va face buffff

Ina

Ina
12.12.2011, 18:06

Si mai e ceva : daca opriti focul, nu lasati checul in cuptor, in ideea de a-l mai tine la cald ! Ba chiar scoateti-l imediat si din forme , altfel va scadea in inaltime destul de mult.

07.05.2019, 09:38

Folositor articol

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]