Postat de AndreeaJ in Tipsuri pe 16 Ian 2011 | 6372 vizualizari
Sunt curioasa ce comentarii vei primi dupa atatea nu-uri
Eu sunt de acord cu tine. Mai am si eu cate ceva de invatat, dar in mare le fac asa cum ai zis.
Sos de soia- sos de rosii!!! doamne, unde ai vazut asta?!
Am postat articolul asta si pe blog si deocamdata nu m-a injurat nimeni deocamdata . Dar mai e timp, mai stii? Oricum, i-am rugat pe toti din start sa nu se supere pe mine.
bun articolul!
Un articol foarte bine scris...jos palaria
Vrei sa gatesti made in China? Aprovizioneaza-te cu exact toate ingredientele din reteta ca la carte si apoi treci la treaba ( aici se impune vizita la un magazin chinezesc.... obligatoriu)
Vrei sa gatesti in stil China?...gateste cu ce iti este la indemana si fara pretentii ...si nimeni nu se supara
Si eu zambesc citind articolul si gandind ca multi pun branza in loc de tofu,cimbru,samd.Dar e adevarat ce a zis bucatarul roman despre adaptarea mancarii,cea mai buna mancare chinezeasca am mancat-o in Canada si Japonia (adaptata pentru gusturile lor ,bineinteles),iar cea din Shanghai mi s-a parut cumva ciudata,parca nu era mancare chinezeasca.Bun articolul si sper ca sa inceapa si la noi sa se mai apropie lumea de retetele asiatice, sunt foarte gustoase si nu sunt complicate.
interesant
imi place articolul
Interesant articol!
foarte interesant..mai ales ca vin de la o persoana care a experimentat ceea ce spune asteptam cat mai multe retete specifice Chinei...
excelent articolul, multumim mult de tot! sa stii ca e de folos tot ce ne-ai zis!
intrebare: totusi, vinul de orez si otetul de orez nu au inlocuitori? Ca tare sunt scumpe!
LUK, saru'mana. O sa incerc sa postez cat mai multe retete chinezesti.
epurasha 2bb, ma bucur ca ti-a placut, as mai fi adaugat niste cuvinte la articol, dar am zis sa nu fie foarte lung. Oricum, lucrurile de baza astea sunt: ingredientele specifice potrivite si timpul de gatire adecvat.
Brandusa, draga mea, chiar nu sunt scumpe otetul de vin si vinul de orez. O sticla te costa maxim 10 RON in Dragonul rosu, si te tine cateva luni bune! Asta pentru ca la o mancare chinezesasca punem in general o lingurita, maxim 2 din aceste ingrediente. Daca totusi nu gasesti sau au preturi ff mari, atunci sa zicem ca poti inlocui otetul de vin cu otet balsamic, este la fel, dar nu atat de aromat.
Multumesc, Bucataras!
Andreea, felicitari pentru articol!
Da' tot mai bine fac o tochitura , ca e mai simplu cu ingredientele
Multumesc, Ina! Asa este, tochitura e mai accesibila. Dar daca vrem sa ne rasfatam intr-o zi, putem recurge si la exotisme d-astea