Cum putem folosi varza crapata?

Postat de Tabita _ in Tipsuri pe 28 Feb 2013, 12:30

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
Cum putem folosi varza crapata?

Verzele crapate, partile necomestibile de la varza, conopida (cocean , frunze) , sparangel, gulii, ciuperci si altele se usuca pentru a fi folosite la supe si sosuri ce urmeaza a fi strecurate.

Din resturile de ciuperci se poate prepara: supa, sos picant sau faina de ciuperci pentru condimentarea mancarurilor. 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]