Cu James Martin in Britania, din 19 martie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 15 Mar 2013, 12:22

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

In aceasta serie captivanta, in care calatoriile se imbina perfect cu retetele delicioase, prietenosul bucatar James Martin calatoreste in Britania, urmand traiectoria din anii studentiei sale in domeniul culinar, pregatind mancaruri din gastronomia frantuzeasca clasica, la care adauga o nota britanica. Acompaniat de bucatarii britanici Hairy Bikers, Laurence Keogh si Martin Bluno, James incepe fiecare zi cu o vizita la piata locala unde degusta si cumpara cele mai proaspete alimente. Apoi acesta isi va alege un loc destul de atipic, unde isi va pregati mancarurile delicioase. Rezultatul: fiecare masa pregatita abunda de spontaneitate si de frumoasele imprejurimi farnceze. Cu retete de-ti lasa gura apa, tachinari pline de duh si peisaje uluitoare, aceasta serie este o adevarata inspiratie atat pentru gurmanzi, cat si pentru amatorii de calatorii.

Cu James Martin in Britanin

Din 19 martie, de luni pana vineri, de la ora 20:00

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia