In acesta noua serie, James Martin se imbarca intr-o noua calatorie culinara, de aceasta data in tinutul Champagne. Aici el se va apropia de localnici si isi va perfectiona mancarurile sale frantuzesti.
Intr-o minunata zi de toamna, James va porni la vanatoare de trufe prin padure, va strabate stradutele din Aix en Othe pentru a ajunge devreme la piata si pentru a cumpara carne de prepelita proaspata, va vizita satucul Chaource, celebru pentru branza care se produce aici si va participa la sarbatoarea recoltei de struguri din Champagne.
Printre retetele delicioase pe care le-a pregatit, se numara: scoici calde cu salata de barbun si dressing de sampanie, tarta de mere cu gutui, miere si alune si cotlet de porc prajit la tigaie.
Retetele sunt pentru toate gusturile, asa incat nu ratati Retetele cu sampanie de la James Martin!
Retete cu sampanie de la James Martin
Din 1 martie, de la ora 21:30, de luni pana vineri