- 1 KG ARIPI DE PUI 1 PLIC DE FULGI DE CARTOFI 150 GR FAINA 1 LINGURITA DE FULGI DE CEAPA 1 LINGURITA DE OREGANO 1 LINGURITA BOIA 1 LINGURITA MAGHIRAN 1 LINGURITA BUSUIOC 1 LINGURITA USTUROI GRANULAT CHILLI SI PIPER DUPA GUST 5 OUA 500 ML ULEI PENTRU PRAJIT ARIPIOARELE SE SPALA SI SE PUN LA FIERT IN APA CU SARE PANA FIERB ARIPIOARELE AMESTECAM FULGI DE CARTOFI CU FAINA CEAPA oregano BOIA maghiran busuioc USTUROI SARE PIPER SI chilli SEPARAT BATEM OUALE CU UN PRAF DE SARE .CAND ARIPIOARELE AU FIERT LE SCURGEM DE APA SI LE LASAM SA SE RACEASCA PUTIN(ATATCAT SA PUTEM SA LE TINEM IN MANA)APOI LE DAM PRIN AMESTECUL DE FAINA( CU CONDIMENTE)APOI PRIN OU IARASI PRIN FAINA SI LE PUNEM IN ULEIUL FOARTE BN INCINS CAND CAPATA O CULOARE AURIE LE SCOATEM PE UN SERVETEL.SE POT SERVI CU CARTOFI PRAJITI CU KETCHUP SAU MAIONEZA .POFTA BUNA