Castanele, darul minune al fiecarei toamne

Postat de MotanLaOale in Fructe pe 17 Oct 2013 | 4980 vizualizari

Comentarii (23)

17.10.2013, 19:17

Interesant articolul, plus că are şi o introducere melancolică
La noi sunt puţine zonele cu castani, dar sunt destule locuri în ţară unde se fac festivaluri în această perioadă, festivaluri ce au ca lait motiv taman gustoasele castane.

17.10.2013, 19:37

Spre rusinea mea, eu nu am mancat pana acum castane
Bun articol!

17.10.2013, 19:45

Iubesc castanele....

17.10.2013, 21:17

Cu castane m-am jucat,dar de mancat n-am mancat,ca pe la noi nu-s din cele comestibile....

17.10.2013, 21:43

Adevarat,pe langa faptul ca sunt gustoase sunt si sanatoase

17.10.2013, 22:01

frumos!

17.10.2013, 22:13

Multumesc

17.10.2013, 22:32

Interesant!Multe dinre beneficiile medicale ale castanelor nu le stiam.

18.10.2013, 09:15

Interesant! Am mâncat o singură dată Sincer, nu ”m-a dat pe spate” gustul castanelor coapte Poate faptul că nu am crescut cu ele Am o mare nelămurire, cum le deosebești pe cele comstibile??? Fructele castanilor din București or fi comestibile???

18.10.2013, 09:18

Cris,nici pe mine nu ma incanta coapte.Noi le fierbem,ne plac mult mai mult.
Castanele comestibile sunt mult mai mici decat celelalte si parca mai inchise la culoare.

18.10.2013, 09:46

Si au alta forma, mai ascutita cele comestibile!
Castanii comestibili sunt in zona Diei, Cristina. In Bucuresti nu sunt!

18.10.2013, 10:05

Dia fierte nu am mâncat, încă Păi probabil că cele din magazine sunt sigur comestibile

18.10.2013, 10:06

Vladimir, mulțumesc!

18.10.2013, 10:10

Cu siguranta cele din magazin sunt comestibile.Arata cam ca cele din poza,celelalte au o forma mult rotunjita,asa cum zice Vladimir.Fierte au un gust mai apropiat de piureul de castane

18.10.2013, 10:46

22.10.2013, 16:49

foarte interesante informatiile despre castane. eu de abia le-am descoperit si tare ma bucur ca imi plac la gust

22.10.2013, 18:29

12.12.2013, 08:48

12.12.2013, 10:50

01.02.2014, 18:04

Eu le ador coapte

01.02.2014, 19:38

04.03.2014, 13:17

04.03.2014, 13:51

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia