Carnea de porc, la ce?

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 26 Noi 2009, 20:10

Cotlet - se preteaza la gratar sau la cuptor in crusta de mirodenii cu mustar

Pulpa - se foloseste pentru friptura la cuptor, dar si la gratar. Mai poti face rulade, snitele sau mincare cu sos

Slanina - se afuma sau se fierbe in zeama de varza cu condimente. Se mai poate taia in cubulete si prepara jumari

Ceafa - cel mai bine merge la gratar, dar si preparata la cuptor, impanata cu usturoi si mirodenii

Muschi - excelenta pentru friptura la cuptor, pentru rulada ori snitele

Costita - bine impanat si cu sorici este ideala pt afumat sau fiert in zeama de varza si frecata cu usturoi

Comentarii (1)

28.01.2011, 09:51

foarte util
costita merge bine condimentata , merge la cuptor .
muschiuletul si la gratar .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]