Am pus la fiert spaghetele in apa cu sare. Le-am fiert 8 minute, dar in functie de grosime mai reducem sau marim timpul de fierbere.
Am taiat pieptul de pui in bucati. Am tocat cateii de usturoi nu foarte marunt.
Le-am pus impreuna intr-o tigaie in care am incins 2 linguri de...
Am fiert spaghetele in apa cu sare si le-am scurs.
Am pregatit sosul din 2 catei de usturoi tocati marunt, caliti in 2 linguri de ulei. Peste ei am adaugat prazul, rosiile in bulion tocate, sosul de rosii, condimentele.
Am lasat aprox. 10 minute sa fiarba sosul, apoi am...
Branza feta am asezat-o intr-un bol si am maruntit-o bine cu o furculita.
Am adaugat ceapa verde taiata marunt si jumatate din fiecare legatura de verdeata. Apoi 350 ml iaurt de baut, 1 ou, sare, piper alb si boia dulce.
Am omogenizat bine amestecul si cu un posh (sau o punga taiata la un...
Prima data am pregatit sosul bolognese :
Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline.
Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa.
Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am...
Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei.
Am tocat fin cu robotul ceapa, morcovul si ardeiul. Le-am pus la calit in cateva linguri de ulei de masline.
Am lasat 5 minute la foc mic, apoi am adaugat carnea tocata si vinul.
Am lasat aproximativ 30 de minute la foc...
Am pus la fiert macaroanele intr-o oala cu multa apa si cu un praf de sare.
Intr-o tigaie am pus 3-4 linguri de ulei de masline si l-am lasat sa se incinga.
Am adaugat ceapa taiata julien si usturoiul taiat.
Peste ele am pus 2 linguri de apa, sucul de la 1/2 lamaie, cimbru, oregano, sare...
*Prima data am pregatit sosul bolognese :
Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline.
Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa.
Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am...
Am fiert pastele si le-am pus la scurs.
Intr-o tigaie mai mare am pus uleiul. Cand s-a incins am adaugat sunca taiata marunt, apoi usturoiul.
Peste 5 minute am pus rosiile pasate in blender, condimentele si vinul.
Am lasat 10 minute sa fiarba sosul, si inainte de a inchide focul am...
Am amestecat carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, ceapa tocata fin (eventual cu robotul), ouale si condimentele. Am format chiftelute rotunde pe care le-am prajit in baie de ulei si le-am scurs apoi pe servetele de hartie.
Am pus pe foc intr-o cratita sosul...
Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs.
Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit. Am adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste.
Cand ceapa si ciupercile s-au calit, am adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri (eu am o...
Spaghetele se fierb in apa cu sare si se scurg.
Separat se calesc ciupercile taiate felii, ardeiul si sunca taiate cubulete, se adauga sosul de rosii, chilli, ketchup si condimentele. Sunt gata in 10 minute.
Preparatul se aseaza fierbinte peste paste si este servit repede de catre toti...
Pastele le-am fiert in apa cu sare si putin ulei.
Intr-un bol am amestecat smantana cu branza rasa, cascaval ras, sunca si jambon tocate marunt, busuioc, oregano, sare.
Peste fiecare portie pe paste am pus cateva linguri din amestecul de mai sus.
Foarte bun!
Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei timp de 10 minute. Le-am scurs de apa si le-am clatit in apa rece. Le-am lasat cateva minute sa se scurga bine.
Ardeiul l-am calit in 2 linguri de ulei impreuna cu oregano si busuioc. L-am lasat apoi 5 minute deoparte sa se raceasca.
Cand...
Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei.
Am taiat cubulete ardeiul si l-am pus la calit in putin ulei. La fel am procedat si cu sunca. Ciupercile le-am taiat felii si le-am adaugat in tigaie. Cand ciupercile si ardeiul au devenit moi am adaugat si usturoiul, rosiile,...
Am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe punga.
Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit 5 minute, apoi am adaugat vinul si am mai lasat 5 min. Dupa ce s-au pregatit ceapa si usturoiul am adaugat rosiile in bulion taiate marunt, maslinele si condimentele.
Am scurs...
Spaghete cu porumb si pui
Am pus la fiert spaghetele in apa cu sare. Le-am fiert 8 minute, dar in functie de grosime mai reducem sau marim timpul de fierbere. Am taiat pieptul de pui in bucati. Am tocat cateii de usturoi nu foarte marunt. Le-am pus impreuna intr-o tigaie in care am incins 2 linguri de...
Spaghete cu praz si ficatei
Am fiert spaghetele in apa cu sare si le-am scurs. Am pregatit sosul din 2 catei de usturoi tocati marunt, caliti in 2 linguri de ulei. Peste ei am adaugat prazul, rosiile in bulion tocate, sosul de rosii, condimentele. Am lasat aprox. 10 minute sa fiarba sosul, apoi am...
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii
Branza feta am asezat-o intr-un bol si am maruntit-o bine cu o furculita. Am adaugat ceapa verde taiata marunt si jumatate din fiecare legatura de verdeata. Apoi 350 ml iaurt de baut, 1 ou, sare, piper alb si boia dulce. Am omogenizat bine amestecul si cu un posh (sau o punga taiata la un...
Cannelloni Bolognese
Prima data am pregatit sosul bolognese : Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline. Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa. Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am...
Fusilli cu sos ragu
Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei. Am tocat fin cu robotul ceapa, morcovul si ardeiul. Le-am pus la calit in cateva linguri de ulei de masline. Am lasat 5 minute la foc mic, apoi am adaugat carnea tocata si vinul. Am lasat aproximativ 30 de minute la foc...
Macaroane cu ton, masline si sos de rosii
Am pus la fiert macaroanele intr-o oala cu multa apa si cu un praf de sare. Intr-o tigaie am pus 3-4 linguri de ulei de masline si l-am lasat sa se incinga. Am adaugat ceapa taiata julien si usturoiul taiat. Peste ele am pus 2 linguri de apa, sucul de la 1/2 lamaie, cimbru, oregano, sare...
Lasagna alla bolognese
*Prima data am pregatit sosul bolognese : Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline. Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa. Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am...
Paste cu ardei copti
Am fiert pastele si le-am pus la scurs. Intr-o tigaie mai mare am pus uleiul. Cand s-a incins am adaugat sunca taiata marunt, apoi usturoiul. Peste 5 minute am pus rosiile pasate in blender, condimentele si vinul. Am lasat 10 minute sa fiarba sosul, si inainte de a inchide focul am...
Spaghete cu sos şi chifteluţe
Am amestecat carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, ceapa tocata fin (eventual cu robotul), ouale si condimentele. Am format chiftelute rotunde pe care le-am prajit in baie de ulei si le-am scurs apoi pe servetele de hartie. Am pus pe foc intr-o cratita sosul...
Paste cu dovlecel şi sos de roşii
Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs. Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit. Am adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste. Cand ceapa si ciupercile s-au calit, am adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri (eu am o...
Spaghetti cu ciuperci, sunca presata si sos de rosii
Spaghetele se fierb in apa cu sare si se scurg. Separat se calesc ciupercile taiate felii, ardeiul si sunca taiate cubulete, se adauga sosul de rosii, chilli, ketchup si condimentele. Sunt gata in 10 minute. Preparatul se aseaza fierbinte peste paste si este servit repede de catre toti...
Fusilli cu smantana, branza si jambon
Pastele le-am fiert in apa cu sare si putin ulei. Intr-un bol am amestecat smantana cu branza rasa, cascaval ras, sunca si jambon tocate marunt, busuioc, oregano, sare. Peste fiecare portie pe paste am pus cateva linguri din amestecul de mai sus. Foarte bun!
Penne cu ton
Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei timp de 10 minute. Le-am scurs de apa si le-am clatit in apa rece. Le-am lasat cateva minute sa se scurga bine. Ardeiul l-am calit in 2 linguri de ulei impreuna cu oregano si busuioc. L-am lasat apoi 5 minute deoparte sa se raceasca. Cand...
Spaghete milaneze
Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei. Am taiat cubulete ardeiul si l-am pus la calit in putin ulei. La fel am procedat si cu sunca. Ciupercile le-am taiat felii si le-am adaugat in tigaie. Cand ciupercile si ardeiul au devenit moi am adaugat si usturoiul, rosiile,...
Farfalle alla puttanesca
Am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe punga. Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit 5 minute, apoi am adaugat vinul si am mai lasat 5 min. Dupa ce s-au pregatit ceapa si usturoiul am adaugat rosiile in bulion taiate marunt, maslinele si condimentele. Am scurs...