Dea_Dea

5

Bucataras
senzational

Deva

Bucataras din 20.03.2013

RETETE431
PRIETENI269
Retete / Aperitive / Garnituri

Iaurt de casa

In Aperitive / Garnituri la 29 Mai 2014

Laptele se fierbe si se lasa la racit pana putem tine degetul in el. Se toarna in borcane. Eu am folosit borcan de 800 . Iaurtul se amesteca cu 2-3 linguri de lapte si se pune cate 2 linguri  peste laptele din borcan si se amesteca. Se acopera cu prosoape si se lasa la caldura in...

Rulouri de pui in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 26 Mai 2014

Pieptul de pui il feliem , feliem si cascavalul , sunca o taiem bucati in functie de lungimea pieptului de pui. Pieptul de pui il batem , il condimentam cu sare , curry si praf de usturoi. Punem felie de sunca , cascaval si rulam, apoi intindem aluatul foietaj si taiem patrate. Punem ruloul de...

Oua umplute cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2014

Ouale se fierb . Se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Branza se amesteca cu smantana si se pune la blender. se condimenteaza cu sare si boia.  Se pune crema de branza in jumatatile de ou.

Oua rosii

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2014

Ouale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari . Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga. Prepararea vopselei : Intr-un vas se pune apa clocotita otetul si vopseaua lichida. Se pun ouale intre 3-5 min , in functie de culoarea...

Telemea de vaca pane

In Aperitive / Garnituri la 28 Feb 2014

  Branza se taie felii, se da prin faina, apoi prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajeste pe toate partile.

Branza la cuptor cu legume mexicane

In Aperitive / Garnituri la 8 Ian 2014

Inimile de pui se taie rondele, se pune uleiul in wok si se pun inimile si legumele , pana se inmoaie. Se lasa la racorit si se amesteca cu branza si un ou . Se pune sare dupa gust si se pune in formele unse. Se dau la cuptor 20 -25 min.

Tartine cu crema de branza si cod

In Aperitive / Garnituri la 4 Ian 2014

Pestele se fierbe, cand este fiert se scurege de apa si se amesteca cu branza. Se paseaza bine cu blenderul si se pune sare dupa gust. Painea se prajeste, si plating-ul il faceti cum doriti.

Parjoale moldovenesti cu maioneza si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2013

Am pus in castron carnea, ouale, pesmetul, ceapa tocata , morcovul ras pe razoatoarea mica, catroful ras pe razatoarea mica si stors, sare, piper, usutroi pisat, marar si patrunjel. Le-am amestecat toate , si am facut chiftele mai mari . Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.Se scot pe...

Salata cu inimi de curcan

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2013

Inimile se pun la fiert cam 30 min. Rosia , ridichea si castravetele se taie felii. Inimile se cresteaza in 4(cruce) Se presara fulgi de usturoi si sare si se pune smantana.

Floricele la wok

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

Se pune uleiul la incins. Se pune porumbul si se lasa sa se desfaca. Puneti capac altfel riscati sa aveti numai floricele prin casa :D. Se misca tigaia din cand in cand sa se desfaca tot porumbul. Se presara sare .  

Omleta cu ciuperci si ardei

In Aperitive / Garnituri la 7 Oct 2013

Ciupercile si slanina se taie felii subtiri. Ardeiul se taie cubulete. Se pun in tigaie si se lasa 2min. Ouale se bat cu fuculita , se adauga sare si lapte.Se toana in tigaie. Se rumeneste pe ambele parti. Cand este gata se presara cascavalul ras.

Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco

In Aperitive / Garnituri la 4 Sep 2013

Pieptul de pui se taie cubulete. Ouale se bat cu sare si lapte. Pieptul de pui se amesteca cu ouale. Tigaia se unge cu ulei , se lasa la incins si se toarna oul cu carnea. Se taie rosiile rondele si se pun in tigaie.Se pune capac si se lasa sa se coaca. La final se adauga Ceva fin si...

Cordon Bleu

In Aperitive / Garnituri la 31 Aug 2013

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele. Se bate si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune o felie de sunca, cascaval , si se ruleaza. Se da prin faina, ouale batute , pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

Covrigei sarati

In Aperitive / Garnituri la 30 Aug 2013

Branza de vaci se amesteca cu sare. Se pune oul si se amesteca bine.Se pun 2 linguri de faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Continuam sa punem faina pe rand pana obtinem un aluat care il putem intinde. Se presara masa cu faina si se intinde foaie. Se taie covrigeii cu forma. se...

Cartofi EVANTAI

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2013

Se curata cartofii, se spala si se taie felii dar nu pana jos, ca sa nu se desfaca. Se amesteca uleiul cu boiaua, sarea, piperul, usturoiul si rozmarinul. Se dau cartofii prin amestecul de condimente si se pun in tava pe hartie de copt. Se dau la cuptor 20-30 min.

Salata boeuf

In Aperitive / Garnituri la 26 Aug 2013

Carnea, morcovii, pastranacul si parunjelul se pun la fiert. Cand sunt fierte se scot la racit , apoi se toaca marunt. Se toaca si castravetii murati. Se sareaza dupa gust. Maioneza : Modul de preparare il gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-46573.html Se...

Cabanos in aluat

In Aperitive / Garnituri la 8 Aug 2013

Intr-un castron se pune faina , zaharul , sarea si drojdia . Se toarna apa calduta treptat  si se amesteca. Apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate indinde cu sucitorul.La final adaugam o lingura de ulei si framantam pana se incorporeaza in aluat , se lasa la dospit 30 min....

Chiftelute cu branza si marar

In Aperitive / Garnituri la 26 Iul 2013

Carnea se pune in castron. Branza se rade . Carnea se condimenteaza cu sare si piper, se adauga , branza , oul si mararul. Se omogenizeaza. Se fac chiftelute in mana si se aseaza in tava pe hartie de copt. Se dau la cuptor la foc potrivit 20 min.

Chiftelute de curcan cu pesmet

In Aperitive / Garnituri la 9 Iul 2013

Carnea se pune in castron , usturoiul se piseaza sau se da pe razataorea mica si se pune peste carne. Se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se pune oul si se amesteca. La final se pune pesmetul. Se fac chiftelute cu mana si se pun la prajit in ulei incins. POFTA BUNA!!

Chiftele de dovlecel cu pesmet

In Aperitive / Garnituri la 3 Iul 2013

Dovlecelul se curata si se da pe razatoare. Usturoiul se piseaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga oul si se omogenizeaza. Apoi se adauga pesmetul , se amesteca si se formeaza chiftlute in mana. Uleiul se pune la incins si se pun chiftelele la rumenit pe ambele parti....

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 2 Iul 2013

Ouale se pun la fiert , cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in jumate. Jumate din galbenusuri le amestecam cu pateul, margarina si condimentam cu sare si piper. Amestecam pana devine o pasta si umplem jumatatile de ou Maioneza Cealalta jumatate de galbenusuri , cu o lingura se...

Omleta cu branza de capra

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2013

Ouale se bat cu furculita, se condimenteaza si se adauga branza rasa. Se pune putin ulei in wok si se lasa la incins , se adauga ouale si se lasa la prajit . Se intoarce si pe partea cealalta pana se rumeneste. Se scoate pe farfurie si se taie in doua. Se pune iaurt ,ceapa taiata si...

Chiftelute de dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2013

Dovlecelul se curata de coaja si se seminte si se razuieste. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune oul si se omogenizeaza, iar la final se adauga faina. Uleiul se pune la incins si se fac chiftele cu lingura , se prajesc pe ambele parti.

Branza de capra pane

In Aperitive / Garnituri la 26 Iun 2013

Branza de capra se feliaza baghetele. Oul se bate cu furculita. Pesmetul se pune in farfurie. Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.

Covridog

In Aperitive / Garnituri la 26 Iun 2013

Aluatul Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva. Se adauga sarea si zaharul. Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoare, daca mai trebuie faina...

Dovlecel pane

In Aperitive / Garnituri la 12 Iun 2013

Dovlecelul se curata si se taie felii. Se pune in strecuratoare si se sareaza, Se lasa la scurs 10-15 min. Ouale se bat cu sare. Se da dovlecelul prin faina , apoi prin ou si se pune la prajit pe ambele parti. Pofta Buna!!!

Turnulete de dovlecel cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 4 Iun 2013

Pregatim ciupercile: Ciupercile se pun in wok si se lasa cateva secunde, se adauga ceapa tocata si se lasa 5 min la fiert sub capac. Se pune sare si patrunjel. Dovlecelul se curata si se taie felii pe lung. Se incinge grill-ul se unge cu ulei de masline si se pune dovlecelul la...

Baghetele de pui cu branza

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2013

Pieptul de pui se taie fasii, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si se taie patratele mici . Branza se taie si ea bagetute mici. Se pune branza pe bucatile de carne si se ruleaza strans. Se pun la rumenit pe grill. Sa aveti pofta! :)

Ciuperci la wok

In Aperitive / Garnituri la 23 Apr 2013

Ciupercile se curata si se taie feliute subtiri. Ceapa si parunjelul se toaca. Se pun toate in wok cu apa, se pune sare si se fierb cu capac cateva minunte 10-15min, se ia capacul si se mai lasa 5-10 min.

Mic dejun cu ou ochi facut la wok

In Aperitive / Garnituri la 20 Apr 2013

Se incinge wok-ul si se pune oul, se acopera cu capac ! Se lasa sa se coaca cam 5-10 min. Branza, castravetele si ridichiile se taie felii. Rosia se taie pe mijloc in zig-zag , ca sa obtinem o floare! Se pune sare!

Afisate 1 - 30 din 44 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2020

Cartofi cu cascaval la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]