Anett

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 02.05.2012

RETETE89
PRIETENI341
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv tarta cu dulceata de ceapa rosie si brie

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2017

In primul rand pregatim aluatul, amestecam faina, untul, sarea si oule. Nu trebuie sa framantam mult, trebuie sa formam o biluta. Introducem in frigider pe o ora sau de preferat peste o noapte. Curatam ceapa si taiem in rondele. Topim 80 gr unt intr-o tigaie, introducem ceapa, si calim pe foc...

Aperitiv Quiche Lorraine

In Aperitive / Garnituri la 15 Oct 2017

In primul rand, pregatim aluatul, amestecam faina, untul si un ou intr-un bol, adaugam sare, piper si oregano dupa gust. Nu trebuie framantat prea mult, formam o biluta si punem in frigider pentru cateva ore, de preferat peste noapte. Curatam si taiem rondele prazul, sunca in cubulete. Fara...

Grisine cu ierburi aromate

In Aperitive / Garnituri la 7 Ian 2017

In apa calda, se amesteca drojdia si se lasa sa se odihneasca. Intr-un bol mare, amestecam faina, drojdia, uleiul, cascavalul, iaurtul si ierburile aromate, framantam bine pentru cateva minute, apoi presaram aluatul cu faina si acoperim cu un prosop si lasam la dospit pentru o ora. Dupa ce...

Trigoane cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 25 Dec 2015

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper si adaugam cateva linguri de smantana si lasam  iarasi cateva minute sa gateasca. Cu ajutorul...

Biscuiti de ovaz cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 6 Oct 2015

Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, adaugam cascavalul ras, ouale si smantana. Se mixeaza pana cand se omogenizeaza si lasam minim 2 ore in frigider sa odihneasca. ( se poate lasa si peste noapte) Cu mana udata se iau bucati din compozitie si se modeleaza. Ii coacem in cuptorul...

Crema de branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 18 Noi 2014

Se freaca branza cu smantana, apoi adaugam ceapa tocata. Se omogenizeaza bine si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce. Se mai poate adauga si alte condimente.  

Raggmunk (clatite suedeze)

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

Curatam cartofii si le dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Se face un aluat din lapte, oua si faina, apoi adaugam cartofii rasi, sare si piper dupa gust. Se prajesc feliile de bacon, si in grasimea lasata de bacon prajim clatitele. Punem cateva linguri din compozitie si le intindem cu o...

Focaccia

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2013

Amestecam drojdia cu putina faina, putina apa calduta, un praf de zahar si un praf de sare si se lasa sa creasca 15 minute. Apoi amestecam restul de faina cu uleiul de masline si maiaua. Turnam treptat restul de apa calduta, amestecand mereu aluatul, pana se omogenizeaza. Lasam aluatul sa...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 15.02.2022

Pasta al limone

publicat la 14.02.2022

Quesadilla vegetariana

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]