Zahar invertit

de Ela68 in Sirop / Compot, 16 Noi 2012 | 24512 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

16.11.2012, 09:55

Bun articol, simplă reţeta, de folos pentru fiecare din noi. Bravo

laura_n 1

16.11.2012, 09:57

foarte interesant! bravooo pentru documentare!

Merisor 1

16.11.2012, 10:10

Super articolul!!

diaconta 1

16.11.2012, 10:45

interesante informatii
chiar nu stiam asta .
ce culoare frumoasa are

Geanina87 1

16.11.2012, 11:01

Nici eu nu stiam asta.Multumim pentru informatii

Ela68 1

16.11.2012, 11:06

Dana_Retetegg 1

16.11.2012, 11:35

gaby_gabytza 1

16.11.2012, 13:34

super prezentarea

mamaieelena 1

16.11.2012, 13:52

bun, imi place ideea

Lau 1

16.11.2012, 17:31

Rocsi 1

16.11.2012, 19:50

Buna ideea ta, dar cu deseturile ce le pregatim e greu sa renuntam la zahar

MotanLaOale 1

16.11.2012, 20:08

MIUTA 1

16.11.2012, 23:08

ANNA_46 1

16.11.2012, 23:35

Interesant si bine de stiut

Sim0na 1

17.11.2012, 00:05

Foarte interesanta postarea... Cand am vazut denumirea am fost surprinsa.. exact asa se numeste un tip de investigatie de laborator din cadrul examenului fizico-chimic.. Se face la miere, pentru determinarea cantitatii de zahar.. la fel si zaharoza..
Recunosc ca nu stiam atat de multe despre zaharul alb.. Deci multumesc ptr informatii!
In general folosesc foarte mult miere curata pentru consumul crud, indulcitori (nu stiu cat de ok sunt si astia, dar nu pot indulci cu miere) pentru cafea, iar zaharul alb mai mult in preparate..

Ela68 1

17.11.2012, 12:20

ma bucur ca v-a fost de folos !

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:20

oaw!nici eu nu am stiut tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Limonada cu pepene rosu