Waffles cu iaurt

de laylalala in Mancare copii, 20 Aug 2010 | 6244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 gr faina
  • ¾ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 ou, separat
  • 125 gr iaurt cu ananas
  • 125 gr iaurt cu zmeura
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 50 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 25 gr unt topit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffles cu iaurt:

Intr-un vas se cern impreuna faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Albusul se bate spuma cu un parf de sare.Intr-un alt vas se amesteca galbenusul cu iaurtul,laptele, esenta de vanilie, zaharul pudra si untul topit .Se incorporeaza ingredientele uscate apoi se inglobeaza albusul batut.
Se toarna cate 3-4 linguri de aluat pentru fiecare bucata in aparatul de waffles si se inchide bine capacul.Dupa 2-4 minute se deschide aparatul si se scot cele doua waffles, acestea trebuie sa fie aurii si sa se desprinda usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffles cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

20.08.2010, 21:36

tot 5 furcu , o reteta grozav de utila , multumesc

Corinuta 1

21.08.2010, 00:23

Excelente!

lira 1

22.09.2010, 09:05

chiar mi-e dor de waffe, nu am mai facut de mult timp... cred ca ar trebuis a imi pun si eu aparatul la treaba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos bechamel