Se dau ceapa, morcovul si varza pe razatoarea mare. Se toaca menta si chiliul si se adauga peste legume. Se stropeste totul cu ulei de masline si otet. Se adauga sare si piper si se amesteca.
Se amesteca oul si laptele intr-un bol, cu ajutorul unui tel. Se adauga treptat faina, zaharul, bicarbonatul si sare. Se adauga apoi, treptat untul topit si racit si se amesteca pana se obtine o compozitie matasoasa.
Se inclazeste tigaia grill la foc mare, se adauga untul ramas si se toarna compozitia. Se intinde cu o spatula, astfel incat intreaga baza a tigaii se fie acoperita de aluat.
Se reduce focul la mediu si se gateste 6-8 minute pe fiecare parte, pana devine aurie, crocanta si e gatita in interior.
Se rupe carnea in bucati si se amesteca cu sosul BBQ. Se incalzeste intr-o tigaie la foc mediu.
Se serveste waffa taiata in bucati cu carne in sos BBQ si salata deasupra.