Cel mai scurt drum către clipe frumoase,
Se spune, e o masă potrivită
Cu ingrediente deloc pretențioase
Cum ar fi ceapă, ciuperci și vită.
800 g pulpa de vita taiata fasii subtiri,
2 cepe medii,
500 g ciuperci,
3-4 catei de usturoi,
50 g unt,
100 ml vin alb,
1 lingura rasa de faina,
3 linguri smantana grasa,
condimente (sare, piper)
Topim untul apoi calim fasiile de carne de vita date prin faina. Le calim pana isi schimba culoarea, apoi le scoatem pe o farfurie.
In aceeasi tigaie calim ciupercile taiate felii.
Apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul pisat.
Dupa 3 minute adaugam carnea si vinul, apoi acoperim cu apa (supa) cat sa acopere carnea.
Condimentam cu sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba circa 40 minute, ca sa scada zeama.
Adaugam smantana. Luam de pe foc.
Am servit paste pe post de garnitura.