Varza umpluta

de epurasha2bb in Porc, 11 Mai 2010 | 4642 vizualizari

 

mi-a placut ideea de a umple o varza la miha si cu ce-am umplut-o eu cititi si veti vedea! te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 150 g kaizer
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ciuperca
  • 50 g cascaval
  • marar verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 graunti mari de usturoi
  • 1 rosie potrivita
  • sare mare, piper negru
  • cateva felii de slaninuta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se spala varzuca bine si se scoate cu grija cu un cutit cotorul.Se stropeste cu putin ulei si se da cu sare mare si piper negruSe toaca marunt kaizerul, usturoiul, ardeiul rosu, morcovul si ciuperca si se calesc usor in tigaie.Apoi se umple varzuca cu acest amestec.Deasupra asezam rosia bucatele si acoperim cu o frunza de varza.

Peste frunza de varza asezam si  cateva feliute de slaninuta si dam la cuptor intr-o tava de yena cu putina apa si ulei pe fund.Lasam sa se rumeneasca bine, din cand in cand mai punem cu lingura zema din vas peste varza si apoi spre sfarsit indepartam foaia de varza de deasupra si adaugam deasupra ceapa verde tocata si cascavalul felii subtiri, presaram putin marar si dam din nou la cuptor cam 10 minute pana ce se rumenste si cascavalul de deasupra.O servim intreaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

13.05.2010, 01:57

vai ce bine arata super si felicitari as pune 10 furci..............pun 5 oricum e de nota 20

UNICA 1

03.06.2010, 17:38

ce bine arata,nu-mi dadea prin cap sa fac asa ceva!
sper sa nu stric varza ,adica sa se imprastie umplutura cand o sa incerc si eu!

epurasha2bb 1

03.06.2010, 17:56

it propun sa incerci ceva d ecare esti sigura ca-ti iese ca vad ca iti faci prea multe griji!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc