Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12688 vizualizari

COMENTARII (89)

Miha 1

09.10.2009, 23:28

Multumesc Michelle!

Miha 1

09.10.2009, 23:29

Oana, cu parere de rau, dar in seara asta a halit Zmeurel ultima bucatica.

Bunica 1

09.10.2009, 23:43

Miha nu duce lipsa de idei .

Miha 1

10.10.2009, 00:01

Emoticon cu ala ce da frumos din gene.

ramo_cata 1

10.10.2009, 00:12

fff tare imagimatie trebuie sa ai ca se pot face cat de multe ..i-am ce as lua si eu o guritza dar daca zici ca nu mai e..tare haios robert

Miha 1

10.10.2009, 10:58

Multumesc Ramo!

rivka 1

10.10.2009, 11:25

miha m-am apucat azi dimineata am bagat cutitul in ea si nu am mai putut sa-l scot ...asa ca pana la urma am renuntat, am tocat-o si fac varzaa calita cu carne si mamaliguta, ramane varza umpluta pe alta data cand o sa iau o varza mai mica si o sa fie si sotul acasa sa mi-o scobeasca el ca are mai multa putere...

Miha 1

10.10.2009, 11:34

Rivka, partea cu scosul cotorului e cea mai grea. Dar incet incet si din aproape in aproape se poate scoate. Apoi merge foarte repede si usor.

crisad 1

10.10.2009, 11:40

miha cred ca ne-ai dat ceva de furca cu reteta asta .am citit o reteta asemanatoare opareau varza intreaga cateva minute poate se curata mai usor asa .incerc si eu luni cred ca tb sa iasa la plimbare sotul cu cel mic sa pot sta linistita si cel mare e la camin .oricum la cum arata merita toata munca

Miha 1

10.10.2009, 11:50

Cris, cred ca se poate si opari inainte. Dar daca se inmoaie si se pleosteste cum o umpli apoi? Varza ce-am scobit-o am pus-o bine la frigider si azi fac o varza cu carne. Aia oparita o mai poti folosi sau trebuie aruncata?

rivka 1

10.10.2009, 12:01

mai afci sarmalele alea la bostan?

faci si tu azi varza calita cu carne ca si mine?

Miha 1

10.10.2009, 12:33

Bostanul poa' sa mai astepte, ca nu se strica. Azi fac varza cu carne la cuptor.

Miha 1

11.10.2009, 23:36

MUltumesc Adinuta!

crisad 1

12.10.2009, 16:16

am facut azi sarmaua uriasa f buna gustoasa merita efortul .

Miha 1

12.10.2009, 17:31

Cris, s-o mancati sanatosi!

Miha 1

12.10.2009, 22:16

Multumesc Luciana! Eu am folosit o varza mica, de un kilogram si a incaput f bine intr-o cratita de marime medie. Daca ar fi sa o fac pe aragaz, as opta pentru oala de fiert sub presiune.

Miha 1

13.10.2009, 14:33

Luciana, nici eu nuu am oala de asta din acelasi motiv ca si tine, mi-e frica de ea. As putea sa-mi dau cu presupusul, avand in vedere ca pieptul de pui fierbe foarte repede, la fel si orezul (de la Scotti am folosit eu) cred ca 45 de minute sunt suficiente. Dar, repet, e doar o presupunere. Poate ne lamureste si pe noi cineva.

PapaBun 1

14.10.2009, 21:52

Felicitari!

Miha 1

14.10.2009, 21:56

Multumesc Cristi!

boscodina 1

14.10.2009, 22:38

felicitari,miha!

Miha 1

14.10.2009, 23:00

Multumesc! Inca mai stam in suspans...nu s-a terminat!

boscodina 1

14.10.2009, 23:23

zarurile au fost aruncate restul sunt amanunte nesemnificative

sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multe retete si poze ...sa ne delectam privirea si sa punem papilelor gustative nervii pe moate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat