Varza umpluta

de Miha in Pui, 9 Oct 2009 | 12334 vizualizari

COMENTARII (89)

ANCA 1

09.10.2009, 12:46

ce idee tareeeee o sa o incerc si eu!

ionix 1

09.10.2009, 12:53

ahhhhh... ce bine arata

Miha 1

09.10.2009, 12:57

ionix 1

09.10.2009, 13:04

miha, i-am trimis mamei sa vada si ea varzica asta si m-a rugat sa te-ntreb cum ai scos frunzele din mijloc? adica cum ai facut sa scobesti??? mersic

Miha 1

09.10.2009, 13:19

Mai intai am scos cotorul. Am scobit de jur imprejur, apoi am scos frunzele, strat dupa strat. Partea cu scosul cotorului a fost destul de anevoioasa, ca ma gandeam la un moment dat ca daca "impleteam" sarmale ar fi durat mai putin. Dar avand in vedere ca mi-am incantat audienta, zic eu ca a meritat.

Miha 1

09.10.2009, 13:20

Apropo de incantat audienta...Robert cand a vazut varza intreaba: "da asta ce e?" N-am riscat sa-i spun ca-i varza, altfel n-ar mai fi mancat. Asa ca i-am zis ca e o sarmala. "Da' de ce e asa mare? Ai pus drojdie?"

ionix 1

09.10.2009, 13:44

o sa fac cu siguranta, in curand, sarmaloaia ta hehehe
oh, Robert este un dulcic... eu si sotul meu ne-am facut o lista cu nume pe care le-am dat copiilor nostri, n-avem inca planuri dar cautam nume, hahaha... siiiii unul din numele de pe lista, la baieti, este Robert foarte momos numele si are dreptate baiatul... o sarma asa mare creste doar cu drojdie hehehehehee foarte desteapta observatia

Miha 1

09.10.2009, 14:03

E bine ca macar ati facut lista de nume. N-o sa fiti in impas cand o fi sa vina bebe.

ala_oancea 1

09.10.2009, 15:04

Tare dulcic este Robert Arata bine sarmaua ta uriasa

rivka 1

09.10.2009, 15:16

uau!
cum ti-a venit de fapt ideea asta?
arata fantastiiiicccccc

crisad 1

09.10.2009, 16:12

arata tare bine .cred ca incerc si eu reteta saptamana viitoare dar mai adaug si ceva afumatura

Miha 1

09.10.2009, 20:01

Ala, multumesc! E adevarat ca e tare dulce.Dar cateodata imi vine sa-l mananc cu fulgi cu tot.

Miha 1

09.10.2009, 20:02

Rivka, ideea mi-a venit de la bostanul Bucatarasului umplut cu sarmale! )

Miha 1

09.10.2009, 20:05

Cris, noi inca spunem "pas" la afumatura, caci mananca si piticii.

rivka 1

09.10.2009, 20:21

Deci varza din umplutura nu ai calit-o inainte??? s-a muiat calumea asa necalita? ai maruntit-o la robot de ti-a iesit asa...compacta umplutura?
si eu vreau sa o fac dar cu carne de vita!
azi am cumparat o varza sa fac varza calita dar mi-e ciuda ca nu am o cratita de cuptor , am avut un vas de yena dar l-am scapat pe jos si l-am spart...deci as fii facut-o acum in weekeind dar nu pot ca nu am vas de cuptor...:( ....mai astept

rivka 1

09.10.2009, 20:24

stai asa ca doar o pot face si in cratita pe aragaz!

sper sa reusesc sa o scobesc...nu prea imi dau seama cum ai reusit sa o scobesti asa :-s
miha sa vezi de nu o fac maine

rivka 1

09.10.2009, 20:29

deci ma innebuniti cu sarmalele voastre , pana maine trebuie sa ma hotarasc o fac pe asta sau fac sarmale ...
cred ca o sa iti modific reteta si o fac cu carne de vita si calesc varza inainte sa o pun in umplutura si pun si niste varza murata in ea.
ce zici sa incerc? cum crezi ca imi va iesi? o pun la fiert in oala pe aragaz, acoperita la foc mic sub capac ...

Miha 1

09.10.2009, 21:14

Care varza din umplutura Rivka? N-am pus nici o varza in umplutura. Doar carne.

Miha 1

09.10.2009, 21:16

Dany,is tare curioasa cum ai botezat-o.

rivka 1

09.10.2009, 21:53

pai miha deasupra carnii, nu ai pus varza din scobitura tocata? la aia m-am referit...

rivka 1

09.10.2009, 22:01

aaaa mii de scuze miha , acum vad ca varza ai umplut-o aproape complet cu carne si orez, credeam ca a ramas loc cam jumatate de varza pt restul de varza tocata marunt...acum vad ca nu e asa...

eu ma gandeam acum sa o adaptez maine sa fac umplutura cu carne+orez+varza si asa sa o umplu si apoi sa o pun in oala in sos de rosii, etc...ce crezi?incerc sa vad ce iese...sper sa reusesc sa o scobesc varza mea e mai mare...destul de marisoara are vreo 2 kg...

Miha 1

09.10.2009, 22:31

Rivka,deasupra am pus 2 pumni de varza tocata. As fi pus rosii dar n-am mai avut. Cred ca ar iesi buna si daca ai pune cate un strat de varza in interior.

Michelle 1

09.10.2009, 22:46

super miha..

Oana 1

09.10.2009, 22:52

Wow, ce minunatie Vreausi eu o feliuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute