Varza rosie pentru iarna

de mihaelaM in Muraturi, 20 Noi 2011 | 36796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3kg varza rosie
  • 1kg otet
  • 1 kg apa
  • 3 linguri sare
  • 3 linguri zahar
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie pentru iarna:

Varza o curatam de frunzele de deasupra apoi o taiem in 2 ,dupa care o vom taia fasii.

Varza tocata o vom freca cu o lingura de sare pana incepe sa-si lase zeama.Punem varza in borcane,apasand cu mana sa se aseze.

Otetul il vom fierbe impreuna cu apa si condimentele dupa care vom pune peste varza in borcane.Punem capacul la borcane,apoi le sterilizam timp de 10 min,Le scoatem si le acoperim cu o patura pana a doua zi dupa care le punem in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:44

trebuie mai Rocsi ,altfel nu se poate

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:46

e destul de bun si ot6etul asta dar incearca cu cel din vin ,e mai tare

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:46

Gabitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza