Varza noua calita cu taitei de casa

de silvi0ara in Mancaruri de post, 16 Apr 2010 | 5866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze noi
  • 100 ml ulei
  • sare si piper
  • taitei de casa:
  • 1 ou
  • 150 g faina
  • 2 linguri apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu taitei de casa:

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga piperul dupa gust.

Intre timp se fac taiteii,se pune faina intr-un castron,se face o adancitura se pune oul,sarea si apa.Se framanta pana iese un aluat omogen si nu se mai lipeste de mana.Se lasa 15 min,apoi se intinde o foaie subtire care se mai lasa sa se usuce 15 min,se ruleaza si se taie dupa preferinta.

Se pun apa la fiert intr-o oala cu sare si cand a dat in clocot se adauga taiteii,se fierb 15 min,se scurg si se aduga in varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir