Varza murata cu kaizer

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2010 | 5771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • kaizer
  • 1 lingura plina pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu kaizer:

Varza se pune jumatate de zi la desarat in apa calda(se schimba apa cam de 2,3 ori).

dupa ce s-a desarat se taie marunt.

kaizerul se feliaza si el si se pune in putin ulei si se rumeneste circa5 min.

dupa se curata ceapa si morcovul,se toaca si se pune peste kaizer.

se lasa 3-4 min la calit.

apoi peste kaizer,ceapa,morcov se pune varza tocata si se pune si o cana ,2 de apa dar calda.

cand e aporape gata se pune patrunjelul verde tocat,pasta de tomate desfacuta in putina apa,piper si vegeta dupa gust.

se mai da cateva clocote si e gata.

se poate servi cu mamaligura,ardei iute si smantanica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu piept de rata