Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 10195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame varza de Bruxelles
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 30 grame Parmezan ras
  • 40 grame Panko (sau pesmet)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Varza de Bruxelles se taie in jumatati si se amesteca cu ulei de masline, parmezanul, sare, piper si Panko. 

Se transfera pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 de minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj