Varza cu soia (de post)

de mihasara in Mancaruri de post, 2 Dec 2015 | 8163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 1 pachet soia granule
    • 1 varza murata
    • 3 rosii
    • 3 cepe
    • 1 ardei gras rosu
    • 150 ml bulion
    • 50 ml ulei
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • marar.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu soia (de post):

  • Mod de preparare:
    1. Fierbem granulele de soia in apa cu sare si le lasam la scurs.
    2.  Tocam varza.
    3. Curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete.
    4. Punem uleiul la incins si calim ceapa, pana se caramelizeaza usor., dupa care adaugam ardeiul tocat cuburi.
    5. Adaugam varza, condimentam cu sare si lasam la calit.
    6. Dupa ce s-a inmuiat adaugam rosiile,granulele de soia, bulionul si condimentam cu sare, piper gust si  cimbru.
    7. Acoperim cu floie de aluminiu si dam la cuptor20 de minute.
    8. Dupa acest timp indepartam folia de aluminiu si mai lasam pana se rumeneste usor.

TIPS-URI

1

Se serveste fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu soia (de post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

02.12.2015, 15:29

Imi place cum arata! Nu imi place soia

Bunica 1

02.12.2015, 17:43

Arată bine,dar.................................e un dar)

mirela0911 1

02.12.2015, 20:18

Cred ca e buna si cu soia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, de post