Prajiti bucatile de burta in ulei,pe ambele parti.Scoateti apoi bucatile de burta pe o farfurie.Transferati uleiul in care ati prajit burta intr-un vas mai mare.
Varza taiati-o marunt apoi framantati-o bine cu mainile,cu sare si piper.
Taiati ceapa marunt si caliti-o in uleiul de mai sus.Adaugati pasta de tomate si varza. Mai condimentati cu un pic de sare si piper,puneti si o crenguta de marar si lasati sa fiarba 15-20min.
Ungeti un vas termorezistent cu ulei.Puneti apoi un strat de varza,presarati si 2-3 crengute de marar.Asezati apoi feliile de burta peste marar.Acoperiti totul cu varza ramasa.Puneti din nou marar.
Taiati rosiile felii apoi aranjatile peste ultimul strat de varz asi marar.
Puneti apoi vasul in cuptorul preincalzit la 150 de grade pentru o ora jumate -doua(verificati daca e fiarta carnea).