Varza cu rata in oala de lut la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2020 | 3285 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

14.03.2020, 19:30

Ina 1

14.03.2020, 20:04

RODIMUR 1

14.03.2020, 20:23

vasimur 1

14.03.2020, 23:47

deyutzky 1

15.03.2020, 00:50

o bunatate de mancare!

Gherca Daniela 1

15.03.2020, 09:20

buna! Felicitari pentru nr. de retete!

Merisor 1

15.03.2020, 09:45

Ce bunătate, mai ales dacă este preparată în vasul de lut!

oanapl 1

15.03.2020, 11:28

Ce bunătate!

Ancutsa 1

15.03.2020, 14:52

Ce gustoasa!

Panacris 1

15.03.2020, 18:19

Wooow, la cât mai multe rețete delicoase! Felicitări! Hmmm, ce poftă mi-ai făcut! am în cămară o conservă cu pulpe de rață confiată, cred că o să fac felul! Mulțumesc.

Rahela Velicu 1

16.03.2020, 13:42

Rocsi 1

16.03.2020, 20:27

Cred ca a iesit super, fiind pregatita in oala de lut!

Ksenya 1

18.03.2020, 09:19

Foarte buna rata pe varza. Felicitari pentru numarul retetelor si munca depusa

dantes 1

20.03.2020, 08:47

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata in sos de vin