Varza cu ciolan afumat

de Alina26 in Porc, 21 Sep 2013 | 3753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat 1kg
  • 1 varza mare 2kg
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 5 lg sos de rosii
  • sare
  • piper
  • 5 fire de patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

1.Intr-o oala cu apa rece am fier ciolanele,timp de doua ore.

2.Intr timp am curatat si am tocat ceapa si ardeiul marunt,iar varza am taiat-o potrivit.

3.Dupa ce s-a fiert ciolanele,le-am scos si am pastrat putina zeama.Am luat carnea de pe oase si am pus-o deoparte.

4.Am calit ceapa si ardeiul cu putin ulei,apoi am adaugat varza si zeama in care am fiert oasele si am lasat sa fiarba.

5.Cand aproape s-a fiert varza,am adaugat carnea,sosul de rosii,putina sare si piper si am mai lasat sa fiarba pana a scazut zeama.La sfarsit am adaugat patrunjelul.

Serviti calda cu mamaliguta si ardei iute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

21.09.2013, 20:15

Varza am facut si noi astazi dar cu costita afumata si muschiulet de por..

laura_n 1

21.09.2013, 21:16

aiaiaiaiii!

Alina26 1

22.09.2013, 11:48

va multumesc pentru aprecieri!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc