Varza clujeana

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2010 | 6666 vizualizari

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 10:02

grozav de buna................

adasev12 1

15.10.2010, 10:08

medi, multumesc frumos!

gaby_duceag 1

15.10.2010, 10:18

med, da' tu de unde stii, deja ti-ai facut?

arata bine, adasevule

mena29 1

15.10.2010, 10:38

bunaaa

Miha 1

15.10.2010, 10:46

Eu n-am facut niciodata, desi am zis ca o sa incerc intr-o buna zi.
La noi ii mai zice si "sarmale sparte"

adasev12 1

15.10.2010, 10:56

gabytzule...eu zic ca-i mai buna si mai putin aspectuasa... te pup gabitzu....

adasev12 1

15.10.2010, 10:58

mena, multumersc!

adasev12 1

15.10.2010, 10:59

miha, e acelasi lucru....nici o diferenta...doar ca nu mai stai sa rasucesti foi...atat!!!

Rocsi 1

15.10.2010, 10:59

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 11:25

med, da' tu de unde stii, deja ti-ai facut?.....................nu mi-am facut da eu sunt boscodina si stiu nu ca tine

adasev12 1

15.10.2010, 13:58

rocsi, mersi!

adasev12 1

15.10.2010, 13:58

medioto...aici ai mare dreptate

mihaelar63 1

15.10.2010, 14:10

foarte buna ,pun reteta pe meniul de zilele urmatoare , imi place grozav si prezentarea

adasev12 1

15.10.2010, 15:53

mihaela, mersi mult si pupici

nadina73 1

16.10.2010, 02:18

super buna 5f

lilik 1

16.10.2010, 16:34

buna buna

adasev12 1

17.10.2010, 18:34

nadina, multumesc!

adasev12 1

17.10.2010, 18:34

lilik....

tanyapatap 1

12.12.2010, 18:09

adasev12 1

14.12.2010, 09:02

mersi tanya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"