Varza calita (de post)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Iul 2015 | 4096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 foi de dafin
  • 2 rosii mari, coapte din gradina
  • cateva boabe de piper
  • putin cimbru
  • marar proaspat
  • sare si piper macinat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita (de post):

Spalam,apoi tocam varza marunt.

Ceapa si ardeiul se spala, apoi se taie bucatele si se pun in cratita cu uleiul.

Lasam la calit cateva minute, adaugam varza tocata, punem 1 cana cu apa rece, adaugam boabele de piper, putin piper macinat, sare dupa gust si cele doua foi de dafin.

Acoperim cratita si lasam sa se gateasca varza la foc potrivit pana scade apa.

Adaugam rosiile taiate bucatele, amestecam si mai lasam varza la foc cca 15 minute.

Presaram putin cimbru si mult marar proaspat, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]