Varza calita cu carnaciori

de Alexandra Burz in Mancaruri cu carne, 2 Aug 2013 | 4780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 200 ml suc de rosii
  • 300 gr carnaciori
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • cimbru si marar
  • 150 ml apa
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnaciori:

Legumele se curata, se spala bine si se taie marunt (eu am folosit robotul de bucatarie)

Se pun la calit in oala cu putin ulei

Dupa 5 minute se adauga carnaciorii taiati rondele

Se lasa la inabusit 5-10 minute

Varza se taie marunt si se adauga treptat in oala cu cate putina apa

Se pune sare, piper, cimbru si marar si se mai lasa la foc aproximativ 25-30 minute.

 

    POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor